Tabu
Image default
FASHION What's hot

Rochia de mireasa a lui ALICE la nunta cu BRENCIU

Cununia religioasă a lui Horia Brenciu  cu Alice Dumitrescu a fost una total ieşită din comun. Fără alai, cu gardă de corp, care, cu ajutorul umbrelelor, i-a ţinut ascunşi pe miri de ochii curioşilor şi ai presei, cei doi au mers la altar.

Prima a sosit Alice, cu mult înainte de începerea ceremoniei. Neînsoţită, ea a urcat pe covorul roşu care era întins pe treptele bisericii, singurul semn că acolo avea să se întâmple un eveniment important.

Nimic din înfăţişearea lui Alice nu trăda că ea ar fi “pionul principal”. Chiar şi rochia pe care a purtat-o nu avea nimic în comun cu o rochie de mireasă. Pentru marele eveniment, soţia lui Horia Brenciu a ales o rochie lungă, din mătase şi dantelă, în nuanţe roz-lila. Alice nu a purtat pe cap nici voal şi nici vreo altă podoabă preţioasă, ci doar o clamă discretă, care îi fixa delicat părul.

Dacă la intrarea în biserică ea a reuşit să se strecoare aproape neobservată şi să se amestece printre enoriaşi, la ieşire lucururile au stat total altfel. Alice nu a ieşit din biserică nici la braţul soţului ei, care, de altfel, s-a furişat tot timpul, şi nici al naşilor, ci s-a lăsat condusă de bodyguarzi care au încercat să-i împiedice pe curioşi să o fotografieze sau să ajungă la mireasă.

ARTICOLE SIMILARE

Adio, DANSEZ PENTRU TINE! Iulia Vantur, pe bara!

Rochiile perfecte pentru perioada verii

Tabu Tabu

Fashion Trend: Stilul Stella McCartney pus în valoare la Gala MET

realitatea

Claudia Schiffer, pictorial de toamnă în Vogue Paris

realitatea

Stella McCartney, colecție specială pentru Net-a-porter

realitatea

CARMEN IOHANNIS, galerie 25 FOTO cu noua Prima Doamna a Romaniei

realitatea

Scrie un comentariu