Tabu
Image default
FASHION Slider

Melania Trump într-o jachetă cu mesajul “Chiar nu-mi pasă, ție?” în vizită la copiii imigranților

Purtătorul de cuvânt al acesteia a spus că jacheta inscripționată, care se găsește cu 39 dolari la Zara, nu a avut “niciun mesaj ascuns”, dar Donald Trump nu este de acord.

În timpul îmbarcării pe avionul prezidențial, în drum spre copiii imigranților de la frontiera Texas-Mexic, Melania Trump a purtat o jachetă cu fraza “Chiar nu-mi pasă, ție?”. Aceasta, este o alegere vestimentară cel puțin bizară și insensibilă, în condițiile în care autorităţile americane au recunoscut că au separat două mii de copii de părinţii lor imigranţi, imediat după ce au păşit în Statele Unite.

Alegerea pe care a făcut-o Melania Trump este ciudată și pentru că, de obicei, prima doamnă a SUA, are tendința de a purta exclusiv designeri de vârf precum Dolce & Gabbana și Valentino când apare în public. În schimb, jacheta verde este realizată de Zara (în serie), costă doar 39 $ și din întâmplare este una dintre favoritele bloggerilor de modă pentru tineri.

Purtătorul de cuvânt al familiei Trump, Stephanie Grisham, a spus despre jacheta aleasă de Melania Trump: “Este doar o haină. Nu a existat niciun mesaj ascuns. Sper ca presa să nu se concentreze doar pe acest subiect”.

Însă presa neascultătoare s-a concentrate pe acest mesaj cinic al jachetei (în condițiile în care ea a fost aleasă pentru o vizită care se dorea un gest nobil). Iar președintele Trump oricum a dat și mai multă apă la moară postând că jacheta purtată de soția sa chiar avea un mesaj ascuns dar că era legat de faptul că nu i-ar mai păsa de știrile false despre ea și familia sa.

Presa este în continuare surprinsă că nimeni nu s-a gândit – începând cu Melania Trump, apoi stilistul acesteia Hervé Pierre sau purtătorul de cuvânt al ei – la reacția pe care o asemenea jachetă ar putea să o stârnească. De data aceasta nu mai este vorba despre interpretări ci avem chiar un mesaj cât se poate de direct al familiei Trump. Și nici nu e ca și cum n-ar exista o tonă de jachete ușoare și făcute în serie pe care ar putea să le poarte doamna Trump dacă ar vrea să fie în ton cu moda popular – de ce ai alege tocmai una cu un mesaj care spune clar că nu te interesează problema de care ești pe cale să te ocupi?

ARTICOLE SIMILARE

Pisicile Sphynx – preferatele lui Kat Von D!

realitatea

Noul concept japonez de pe piața muncii care i-ar face fericiți pe angajații din România

Andreea Damian

Lora a avut parte de o accidentare la filmări

Tabu Tabu

Cea mai populară plajă de nudiști din Europa, în pericol din cauza turiștilor însetați de pasiune

Andreea Damian

Rezultatele alarmante ale unui studiu privind consumul de iaurt

Andreea Damian

Papusi de designer

realitatea

Scrie un comentariu