Tabu
PEOPLESlider

Rolling Stone – un nou profil al lui Johnny Depp. Și e de rău

Stephen Rodrick de la Rolling Stone i-a făcut lui Johnny Depp un nou profil în care imaginea actorului este una tristă, cea a unui om plictisitor și aflat în mijlocul unui declin pe care nici măcar el nu și-l poate explica.

Profilul din Rolling Stones se concentrează asupra problemelor financiare ale lui Depp și asupra procesului său împotriva fostului său manager de afaceri. Apoi îl descrie pe actor drept un om patetic și care nu-și poate accepta condiția nouă – cea a unui actor mediocru și care nu prea mai e căutat de nimeni.

Rodrick abordează însă doar pe scurt problema cea mai importantă cu care se confruntă în prezent imaginea publică a lui Depp; și anume faptul că există dovezi convingătoare despre faptul că el ar fi bătut-o pe fosta sa soție Amber Heard.

În schimb, povestea pe care se concentrează Rodrick este faptul că Depp încearcă să joace rolul unui personaj tânăr – al lui Johnny Depp de pe vremea când încă mai era cool însă nu-i mai iese și impresia generală despre el arată că a rămas doar un om foarte singur și trist.

Depp încearcă la începutul interviului să pară amuzant și face chiar și o glumă rasistă din anii 70. Apoi povestește cum una dintre glumele lui din Pirații din Caraibe a fost tăiată la montaj pentru că Disney a considerat-o nepotrivită. Și tot repeat că el este o persoană amuzantă însă Rodrick nu pare deloc impresionat. La un moment dat spune chiar că dacă s-ar fi lăsat împrăștiat narcotice, din avioane, în Orientul Mijlociu, Osama bin Laden ar fi fost prins mai devereme. Sau povestește despre cum a plătit el 7000 de dolari pe o canapea care i-a aparținut familiei Kardashian deși motivele rămân un mister.

Cel mai bun prieten al lui Depp pare să fie chiar avocatul său – Adam Waldman, cel care-l încurajează pe Depp să creadă că este un fel de luptător al Hollywoodului pentru dreptate. Dar Waldman este, de asemenea, avocatul oligarhului rus Oleg Deripaska, implicat în scandalul de campanie al lui Trump. Însă, din portretul lui Rodrick, reiese că Depp nu este nici luptător și nici vreun băiat rău al Hollywoodului ci doar un soi de copil îmbătrânit.

De altfel, el descrie și o scenă din viața actorului spunând că în timp ce Depp fumează și se droghează cu avocatul său, bucătarul lui personal gătește iar bodyguarzii se uită la televizor iar toți sunt plătiți pentru tot ceea ce fac..

ARTICOLE SIMILARE

De ce simțim că timpul zboară în vacanță?

Andreea Damian

Șoc în show-bizul românesc! Anca Țurcașiu a divorțat de soțul ei

Tabu Tabu

Conferinta FOOD is MEDICINE – ce trebuie sa mancam pentru a fi sanatosi

realitatea

Chef Foa, prins drogat la volan, în Capitală

Andreea Damian

Ozana Barabancea de nerecunoscut! Cât mai vrea să slăbească vedeta?

Tabu Tabu

Noul Val cinematografic romanesc: ce este, ce inseamna si incotro se indreapta

realitatea

Scrie un comentariu