Tabu
CULTURE PEOPLE Slider

Diana Rigg, cunoscută pentru rolurile din Game of Thrones sau Avengers, a murit

Diana rigg

Actrița Diana Rigg, cunoscută pentru rolurile din James Bond și seriale precum Game of Thrones sau The Avengers, a murit, joi, la vârsta de 82 de ani.

Fiica ei, actrița Rachael Stirling, a declarat că a murit de cancer, după ce a fost diagnosticată în martie.

„A murit liniștită, devreme, în această dimineață. Era acasă cu familia ei, care a cerut discreție în acest moment dificil”, a declarat un reprezentant al artistei, citat de BBC News.

Venerabila actriță era cunoscută în Marea Britanie pentru rolul de „fată Bond” în filmul „On Her Majesty’s Secret Service”, din 1969. A fost singura fată Bond care a devenit „doamna Bond”.

George Lazenby, al doilea actor care a interpretat agentul secret britanic James Bond, a spus că este „atât de trist” să afle despre moartea Dianei Rigg, în timp ce producătorii seriei Bond, Michael G Wilson și Barbara Broccoli, au adus și ei tribut.

Diana Rigg a jucat în serialul cult britanic „The Avengers”, în anii 1965-1968.

În serialul „Game of Thrones”, ea a jucat rolul Olennei Tyrell. Rigg a fost anunțată în acest rol în 2012. Apare prima dată în sezonul 3 și a continuat să joace și în sezoanele 4, 5, 6 și 7.

Rigg este primul actor din Game of Thrones care a fost cavaler în viața reală, ea fiind numită comandant al Ordinului Imperiului Britanic („Dame”) pentru servicii de artă în 1994.

ARTICOLE SIMILARE

Keane – pop perfect simetric

realitatea

CUTREMUR in Antena 1: ce vedete vin, ce vedete pleaca

Prințul Harry a dat lovitura. Ar putea câștiga milioane de dolari

Andreea Damian

Summertime

realitatea

CHILIAN il da in judecata pe GADEA (Antena 3) /”Suflete de slugi”

Arnold Schwarzenegger nu a fost prima opțiune pentru rolul Terminatorului

Andreea Damian

Scrie un comentariu