Tabu
FASHIONSlider

Prințul din Bel Air aniversează 30 de ani cu o colecție capsulă specială

Prințul din Bel Air sărbătorește 30 de ani într-un mod special.

Îndrăgitul sitcom cu Will Smith și Alfonso Ribeiro, care a avut premiera pe 10 septembrie 1990, la NBC, va lansa o colecție de îmbrăcăminte pentru marea aniversare.

Potrivit TMZ, linia de îmbrăcăminte conține 30 de piese și include jachete, tricouri, hanorace, pantaloni de trening, șosete, pălării, măști și genți și prezintă logo-ul tematic al anilor ’90 și imaginile actorilor.

Designurile au fost inspirate de Smith și de partenerul său muzical, DJ Jazzy Jeff. Brandul de îmbrăcăminte de stradă Fresh Prince – care a fost lansat în luna mai de către compania media Willbro și Jada Pinkett Smith, Westbrook – a lansat joi o colecție de 30 de piese care aduce un omagiu serialului de succes.

Colecția se inspiră din personajul lui Will Smith și din originile sale din Philadelphia, precum și din părți memorabile ale serialului, inclusiv echipa de baschet a Academiei Bel-Air. Tendințele inspirate din anii ’90 au influențat, de asemenea, colecția.

Serialul revine la televizor

Fanii sunt și mai încântați de reuniunea specială Fresh Prince, difuzată pe HBO Max în jurul Zilei Recunoștinței. Acesta va include o privire înapoi la unele dintre cele mai bune momente ale francizei.

Prințul din Bel-Air a fost difuzat între 1990 și 1996 și l-a transformat pe Will Smith în vedetă. Acesta juca rolul unui tânăr care trecea de la viața dură de pe străzile din Philadelphia, unde dăduse doar de necazuri, la traiul răsfățat ca musafir în vila luxoasă a unchiului și mătușii sale, familia Banks din Bel Air. Printre actorii care au făcut parte din distribuția de atunci alături de Will Smith s-au numărat James Avery, Alfonso Ribeiro, Tatyana Ali și Joseph Marcell.

ARTICOLE SIMILARE

Cea mai frumoasă fetiță din lume are doar 5 ani și a cucerit deja Internetul

Andreea Damian

Adela Pârvu s-a căsătorit a doua oară. Cum arată soțul ei

Andreea Damian

Simbol al puterii, accesoriu de modă, bastion social. Povestea din spatele ochelarilor de soare

Andreea Damian

Vești bune! Imunitatea la Covid-19 poate dura mai mult de 6 luni

Andreea Damian

Harrison Ford intră în universul Marvel. În ce film va juca actorul

Andreea Damian

Cu ochii pe Mercedes Benz Fashion Week!

realitatea

Scrie un comentariu