Tabu
Image default
FASHION Slider

Prințul din Bel Air aniversează 30 de ani cu o colecție capsulă specială

Prințul din Bel Air sărbătorește 30 de ani într-un mod special.

Îndrăgitul sitcom cu Will Smith și Alfonso Ribeiro, care a avut premiera pe 10 septembrie 1990, la NBC, va lansa o colecție de îmbrăcăminte pentru marea aniversare.

Potrivit TMZ, linia de îmbrăcăminte conține 30 de piese și include jachete, tricouri, hanorace, pantaloni de trening, șosete, pălării, măști și genți și prezintă logo-ul tematic al anilor ’90 și imaginile actorilor.

Designurile au fost inspirate de Smith și de partenerul său muzical, DJ Jazzy Jeff. Brandul de îmbrăcăminte de stradă Fresh Prince – care a fost lansat în luna mai de către compania media Willbro și Jada Pinkett Smith, Westbrook – a lansat joi o colecție de 30 de piese care aduce un omagiu serialului de succes.

Colecția se inspiră din personajul lui Will Smith și din originile sale din Philadelphia, precum și din părți memorabile ale serialului, inclusiv echipa de baschet a Academiei Bel-Air. Tendințele inspirate din anii ’90 au influențat, de asemenea, colecția.

Serialul revine la televizor

Fanii sunt și mai încântați de reuniunea specială Fresh Prince, difuzată pe HBO Max în jurul Zilei Recunoștinței. Acesta va include o privire înapoi la unele dintre cele mai bune momente ale francizei.

Prințul din Bel-Air a fost difuzat între 1990 și 1996 și l-a transformat pe Will Smith în vedetă. Acesta juca rolul unui tânăr care trecea de la viața dură de pe străzile din Philadelphia, unde dăduse doar de necazuri, la traiul răsfățat ca musafir în vila luxoasă a unchiului și mătușii sale, familia Banks din Bel Air. Printre actorii care au făcut parte din distribuția de atunci alături de Will Smith s-au numărat James Avery, Alfonso Ribeiro, Tatyana Ali și Joseph Marcell.

ARTICOLE SIMILARE

Volumul de memorii al lui Prince va fi lansat în toamnă

Andreea Damian

Persoanele de culoare ar putea fi mai afectate de COVID-19 decât albii. Explicația oamenilor de știință

Andreea Damian

Mindfulness erotic: puteți obține un orgasm prin meditație?

Andreea Damian

Celine Dion va fi celebrată într-un film biografic

Andreea Damian

Fotografie cu Sorin Onisor – Brasov (partea 2)

realitatea

Soluții pentru shopping cu buget redus

realitatea

Scrie un comentariu