Tabu
PEOPLE Slider

Coco Austin își alăptează și acum fetița de 3 ani. Ice-T a explicat de ce o sprijină

coco austin

După o anumită vârstă, laptele matern nu mai reprezintă principala sursă de hrană. Alăptarea prelungită este un subiect de interes maxim. Există multe mămici își alăptează copiii până la 2, 3 ani sau chiar mai tarziu. Dar părerile specailiștilor sunt împărțite. Unii cred că valoarea nutrițională a laptelui scade, iar copilul stă la sân pentru confort. Și vorbim astfel despre valoarea emoțională a alăptării, care înseamnă foarte mult și pentru Coco Austin, care încă își alăptează fetița de aproape 3 ani.

Iar soțul ei, rapperul Ice T, o susține întru totul. Deși e de părere că micuța Chanel stă la sânul mamei mai mult pentru confortul amândurora. Apoi a ținut să clarifice că fiica sa „mănâncă orice din frigider”.

Din păcate, Coco Austin (39 de ani) a fost aspru criticată pentru că își alăptează fetița. Chanel nu avea încă 2 ani împliniți când mama sa a postat un filmuleţ în care le arată fanilor cum îşi hrăneşte fiica la sân. O parte dintre fani au comentat că nu ar trebui să alăpteze, având silicoane. De altfel, soţia lui Ice T nu se fereşte să posteze imagini cu ea alăptând în diverse ipostaze. Obicei care i-a adus numai critici negative.

Criticii ei s-au referit şi la exemple precum cel din luna mai, când a postat un filmuleț alăptându-și fiica la plajă. Mulți i-au reproșat că exagerează cu alăptatul pentru că pitica e deja capabilă să consume alimente solide.

Ice T (60 de ani) a explicat pentru revista People că soția sa continuă să îi dea sân fetiței de aproape 3 ani pentru că își dorește să fie conectată cu fiica sa. „Lui Coco nu îi pasă deloc ce vorbește lumea despre ea”, a mai spus rapperul, recunoscând totodată că cei trei dorm în același pat.

ARTICOLE SIMILARE

Ținuta iconică din „Friends” despre care nimeni nu vorbește

Andreea Damian

Helen Mirren, confundată cu iubita lui Keanu Reeves. Reacția ei e adorabilă

Andreea Damian

Bătaie de joc pe bani publici! Cum arată spaţiile de joacă din sectorul 5 după „reabilitarea” de 54 mil. €

Andreea Damian

5 motive pentru care iti este mereu foame – partea a III-a

realitatea

Nopti in Grecia – fotografii Cristiana Apostol

realitatea

Ioana Ginghină, sufocată de probleme în ultimele zile

Tabu Tabu

Scrie un comentariu