Home > Agenda > Dezvăluiri incredibile. Michael Jackson era „bolnav mintal”

Dezvăluiri incredibile. Michael Jackson era „bolnav mintal”

michael jackson

Elton John susține în cartea sa de memorii – ME – că superstarul Michael Jackson era „bolnav psihic”. Cântărețul britanic, în vârstă de 72 de ani, a legat o relație de prietenie cu Michael încă de la începutul carierei sale. Dar acum a recunoscut că, de-a lungul anilor, a devenit îngrijorat de modul în care cel supranumit Regele muzicii pop a început să „se izoleze de lume”.

Elton John l-a cunoscut pe Michael Jackson pe când acesta era doar un copil.

El a scris: „L-am cunoscut pe Michael când avea 13 sau 14 ani … Era doar cel mai adorabil copil pe care ți-l puteai imagina. Dar, la un moment dat, în anii care au urmat, a început să se îndepărteze de lume și să se îndepărteze de realitate așa cum a făcut Elvis Presley”.

Elton John a continuat: „Dumnezeu știe ce se întâmpla în capul lui și Dumnezeu știe ce medicamente pe bază de rețetă a luat, dar de fiecare dată când l-am văzut în ultimii ani din viață, am plecat gândindu-mă că bietul om și-a pierdut total mințile”. „Nu vreau să spun asta în mod clar. Era într-adevăr bolnav psihic”, a adăugat artistul.

Interpretul hitului Sacrifice își amintește că l-a invitat pe Michael Jackson la una din petrecerile sale. La un moment dat l-a văzut rătăcind prin casa lui. Apoi, l-a găsit jucându-se cu fiul menajerei sale, îndemnându-l și pe el să ia parte la joc.

Michael Jackson a murit în 2009, din cauza unui stop cardiac provocat de un amestec de șapte medicamente, calmante și antidepresive, administrate de medicul său personal, Conard Murray. Anul acesta, artistul a fost acuzat postum de abuzuri sexuale asupra unor minori de către doi bărbați în documentarul Finding Neverland.

Autobiografia oficială a lui Elton John Me a fost lansată pe 15 octombrie. Succesul este garantat deoarece artistul descrie situaţii picante despre Regina Elisabeta a II-a, Prinţesa Diana, Sylvester Stallone şi Richard Gere. Aceasta va fi prima şi singura autobiografie oficială a artistului, starul care a câştigat premiul Grammy şi care a vândut peste 300 de milioane de albume.

Articole asemanatoare
Elton John
Elton John, pierderi financiare uriașe din cauza pandemiei. A fost nevoit să renunțe la trupă
michael jackson
De ce Michael Jackson purta haine mai mici la sfârșitul spectacolelor sale
michael jackson
Johnny Depp pregătește un musical „neautorizat” despre Michael Jackson
Michael Jackson
Un film despre Michael Jackson, în pregătire

4 Responses

  1. Pingback : Dezvăluiri incredibile. Michael Jackson era „bolnav mintal” | Stirile zilei Stiri de ultima ora

  2. Alexa

    Acuma s-au găsit toți sa lovească în Michael Jackson!
    Bietul om a murit mai bine de 10 ani și nici acum nu-l lasă să se odihnească în pace!

  3. Angela

    De ce va mai luați de Michael? Săracu om, nici mort nu e lăsat în pace? Chiar atât de rea e lumea asta? El a vrut ca lumea asta sa fie un loc plin de dragoste si armonie. Dar se pare ca nu e asa. Michael nu a fost asa cum cred mulți oameni. El a fost un om extraordinar. Avea un suflet de copil, si care e problema? Eu il apreciez din tot sufletul. Rest in peace King Of Pop

Comenteaza acest articol

Dezvăluiri incredibile. Michael Jackson era „bolnav mintal”

by Andreea Damian   1 min
4