Home > Agenda > Dezvăluiri incredibile. Michael Jackson era „bolnav mintal”

Dezvăluiri incredibile. Michael Jackson era „bolnav mintal”

michael jackson

Elton John susține în cartea sa de memorii – ME – că superstarul Michael Jackson era „bolnav psihic”. Cântărețul britanic, în vârstă de 72 de ani, a legat o relație de prietenie cu Michael încă de la începutul carierei sale. Dar acum a recunoscut că, de-a lungul anilor, a devenit îngrijorat de modul în care cel supranumit Regele muzicii pop a început să „se izoleze de lume”.

Elton John l-a cunoscut pe Michael Jackson pe când acesta era doar un copil.

El a scris: „L-am cunoscut pe Michael când avea 13 sau 14 ani … Era doar cel mai adorabil copil pe care ți-l puteai imagina. Dar, la un moment dat, în anii care au urmat, a început să se îndepărteze de lume și să se îndepărteze de realitate așa cum a făcut Elvis Presley”.

Elton John a continuat: „Dumnezeu știe ce se întâmpla în capul lui și Dumnezeu știe ce medicamente pe bază de rețetă a luat, dar de fiecare dată când l-am văzut în ultimii ani din viață, am plecat gândindu-mă că bietul om și-a pierdut total mințile”. „Nu vreau să spun asta în mod clar. Era într-adevăr bolnav psihic”, a adăugat artistul.

Interpretul hitului Sacrifice își amintește că l-a invitat pe Michael Jackson la una din petrecerile sale. La un moment dat l-a văzut rătăcind prin casa lui. Apoi, l-a găsit jucându-se cu fiul menajerei sale, îndemnându-l și pe el să ia parte la joc.

Michael Jackson a murit în 2009, din cauza unui stop cardiac provocat de un amestec de șapte medicamente, calmante și antidepresive, administrate de medicul său personal, Conard Murray. Anul acesta, artistul a fost acuzat postum de abuzuri sexuale asupra unor minori de către doi bărbați în documentarul Finding Neverland.

Autobiografia oficială a lui Elton John Me a fost lansată pe 15 octombrie. Succesul este garantat deoarece artistul descrie situaţii picante despre Regina Elisabeta a II-a, Prinţesa Diana, Sylvester Stallone şi Richard Gere. Aceasta va fi prima şi singura autobiografie oficială a artistului, starul care a câştigat premiul Grammy şi care a vândut peste 300 de milioane de albume.

Articole asemanatoare
regina
Incident la Casa Regală. Regina Elisabeta a II-a și-a pălmuit nepotul la o petrecere
Michael Jackson
Copiii lui Michael Jackson poartă la gât rămăşiţele fostului star pop
Michael Jackson
Familia lui Michael Jackson a lansat propriul documentar
Elton John
Ducesa Meghan i-a făcut o ofertă de nerefuzat lui Elton John. Artistul a acceptat pe loc!

4 Responses

  1. Pingback : Dezvăluiri incredibile. Michael Jackson era „bolnav mintal” | Stirile zilei Stiri de ultima ora

  2. Alexa

    Acuma s-au găsit toți sa lovească în Michael Jackson!
    Bietul om a murit mai bine de 10 ani și nici acum nu-l lasă să se odihnească în pace!

  3. Angela

    De ce va mai luați de Michael? Săracu om, nici mort nu e lăsat în pace? Chiar atât de rea e lumea asta? El a vrut ca lumea asta sa fie un loc plin de dragoste si armonie. Dar se pare ca nu e asa. Michael nu a fost asa cum cred mulți oameni. El a fost un om extraordinar. Avea un suflet de copil, si care e problema? Eu il apreciez din tot sufletul. Rest in peace King Of Pop

Comenteaza acest articol

Dezvăluiri incredibile. Michael Jackson era „bolnav mintal”

by Andreea Damian   1 min
4