Tabu
CULTURE PEOPLE Slider

Dezvăluiri incredibile. Michael Jackson era „bolnav mintal”

michael jackson

Elton John susține în cartea sa de memorii – ME – că superstarul Michael Jackson era „bolnav psihic”. Cântărețul britanic, în vârstă de 72 de ani, a legat o relație de prietenie cu Michael încă de la începutul carierei sale. Dar acum a recunoscut că, de-a lungul anilor, a devenit îngrijorat de modul în care cel supranumit Regele muzicii pop a început să „se izoleze de lume”.

Elton John l-a cunoscut pe Michael Jackson pe când acesta era doar un copil.

El a scris: „L-am cunoscut pe Michael când avea 13 sau 14 ani … Era doar cel mai adorabil copil pe care ți-l puteai imagina. Dar, la un moment dat, în anii care au urmat, a început să se îndepărteze de lume și să se îndepărteze de realitate așa cum a făcut Elvis Presley”.

Elton John a continuat: „Dumnezeu știe ce se întâmpla în capul lui și Dumnezeu știe ce medicamente pe bază de rețetă a luat, dar de fiecare dată când l-am văzut în ultimii ani din viață, am plecat gândindu-mă că bietul om și-a pierdut total mințile”. „Nu vreau să spun asta în mod clar. Era într-adevăr bolnav psihic”, a adăugat artistul.

Interpretul hitului Sacrifice își amintește că l-a invitat pe Michael Jackson la una din petrecerile sale. La un moment dat l-a văzut rătăcind prin casa lui. Apoi, l-a găsit jucându-se cu fiul menajerei sale, îndemnându-l și pe el să ia parte la joc.

Michael Jackson a murit în 2009, din cauza unui stop cardiac provocat de un amestec de șapte medicamente, calmante și antidepresive, administrate de medicul său personal, Conard Murray. Anul acesta, artistul a fost acuzat postum de abuzuri sexuale asupra unor minori de către doi bărbați în documentarul Finding Neverland.

Autobiografia oficială a lui Elton John Me a fost lansată pe 15 octombrie. Succesul este garantat deoarece artistul descrie situaţii picante despre Regina Elisabeta a II-a, Prinţesa Diana, Sylvester Stallone şi Richard Gere. Aceasta va fi prima şi singura autobiografie oficială a artistului, starul care a câştigat premiul Grammy şi care a vândut peste 300 de milioane de albume.

ARTICOLE SIMILARE

Termenii de dating pe care trebuie să-i cunoști și de care să te ferești în 2020

Andreea Damian

Lady Gaga a rupt logodna cu impresarul Christian Carino

Andreea Damian

Evită acești cinci factori de risc și trăiești mai mult

Andreea Damian

TOP 10 celebrităţi surprinse în ipostaze neobişnuite

realitatea

Motivul extraordinar pentru care ar trebui să mergi mai des cu spatele

Andreea Damian

Unul scurt, vă rog!

realitatea

4 comentarii

Alexa 14 October 2019 at 18:16

Acuma s-au găsit toți sa lovească în Michael Jackson!
Bietul om a murit mai bine de 10 ani și nici acum nu-l lasă să se odihnească în pace!

Răspunde
Angela 14 October 2019 at 19:50

Ai dreptate

Răspunde
Angela 14 October 2019 at 19:49

De ce va mai luați de Michael? Săracu om, nici mort nu e lăsat în pace? Chiar atât de rea e lumea asta? El a vrut ca lumea asta sa fie un loc plin de dragoste si armonie. Dar se pare ca nu e asa. Michael nu a fost asa cum cred mulți oameni. El a fost un om extraordinar. Avea un suflet de copil, si care e problema? Eu il apreciez din tot sufletul. Rest in peace King Of Pop

Răspunde

Scrie un comentariu