Tabu
CULTUREPEOPLESlider

Dezvăluiri incredibile. Michael Jackson era „bolnav mintal”

Elton John susține în cartea sa de memorii – ME – că superstarul Michael Jackson era „bolnav psihic”. Cântărețul britanic, în vârstă de 72 de ani, a legat o relație de prietenie cu Michael încă de la începutul carierei sale. Dar acum a recunoscut că, de-a lungul anilor, a devenit îngrijorat de modul în care cel supranumit Regele muzicii pop a început să „se izoleze de lume”.

Elton John l-a cunoscut pe Michael Jackson pe când acesta era doar un copil.

El a scris: „L-am cunoscut pe Michael când avea 13 sau 14 ani … Era doar cel mai adorabil copil pe care ți-l puteai imagina. Dar, la un moment dat, în anii care au urmat, a început să se îndepărteze de lume și să se îndepărteze de realitate așa cum a făcut Elvis Presley”.

Elton John a continuat: „Dumnezeu știe ce se întâmpla în capul lui și Dumnezeu știe ce medicamente pe bază de rețetă a luat, dar de fiecare dată când l-am văzut în ultimii ani din viață, am plecat gândindu-mă că bietul om și-a pierdut total mințile”. „Nu vreau să spun asta în mod clar. Era într-adevăr bolnav psihic”, a adăugat artistul.

Interpretul hitului Sacrifice își amintește că l-a invitat pe Michael Jackson la una din petrecerile sale. La un moment dat l-a văzut rătăcind prin casa lui. Apoi, l-a găsit jucându-se cu fiul menajerei sale, îndemnându-l și pe el să ia parte la joc.

Michael Jackson a murit în 2009, din cauza unui stop cardiac provocat de un amestec de șapte medicamente, calmante și antidepresive, administrate de medicul său personal, Conard Murray. Anul acesta, artistul a fost acuzat postum de abuzuri sexuale asupra unor minori de către doi bărbați în documentarul Finding Neverland.

Autobiografia oficială a lui Elton John Me a fost lansată pe 15 octombrie. Succesul este garantat deoarece artistul descrie situaţii picante despre Regina Elisabeta a II-a, Prinţesa Diana, Sylvester Stallone şi Richard Gere. Aceasta va fi prima şi singura autobiografie oficială a artistului, starul care a câştigat premiul Grammy şi care a vândut peste 300 de milioane de albume.

ARTICOLE SIMILARE

Street style: cum să rămâi elegantă atunci când plouă?

Tabu Tabu

Miss Ucraina a lăsat podiumul de modă și a luat arma în mână

Andreea Damian

Cătălin Bordea dezvăluie metoda care l-a ajutat să scape de depresie după divorțul de Livia

Andreea Damian

Ce preț are o salată în restaurantul pe care îl deține Dani Oțil! Nu oricine își permite

Andreea Damian

PASTILA de ARTĂ ⎪ Clișeele lui Curtis

Ciocîrlan

Femeile si Masturbarea – subiect tabu?

realitatea

4 comentarii

Scrie un comentariu