Home > Agenda > Celebritati nascute pe 12 iunie!

Celebritati nascute pe 12 iunie!

Adriana Lima

Nascuta pe 12 iunie 1981, in Salvador, Bahia, Brazilia.

Adriana Francesca Lima este un supermodel celebru al companiei de lenjerie Victoria’s Secret si ambasadoare a firmei de cosmetice Maybelline.  In 2014 s-a clasat pe locul doi in topul Forbes al celor mai bine platite modele, cu incasari de peste 8 milioane de euro. In prezent, Lima este ambasadorul brandului de haine Desigual pentru Barcelona, alaturi de modelul Canadian Winnie Harlow.

adrian-refacut

Adrian Enache

Nascut pe 12 iunie 1966 la Galati.

Cantaret de muzica pop, show-men si actor roman, a castigat numeroase premii atat la Festivalul National Mamaia, Cerbul de Aur, cat si la festivalul Pamukalle din Turcia, unde a ocupat locul II. In 1998 a aparut pe scena Eurovision cu piesa „E,e,e iubire”, iar in 1999 si-a facut debutul in teatru cu muzicalul „Nota 0 la purtare”. Inainte de a se apuca de muzica, Adrian juca fotbal facand parte chiar din lotul de juniori al Romaniei in 1976. La sugestia parintilor sai lasa ghetele si pune mana pe carte, insa muzica se dovedeste o adevarata pasiune care-i acapareaza intreaga atentie.

Kendra Leigh Baskett

Nascuta in 12 iunie 1985, San Diego, California.

Este mai bine cunoscuta sub numele sau de nastere Kendra Leigh Wilkinson, este o personalitate de televiziune si fotomodel de origine americana. Este cunoscuta publicului prin rolul jucat in cadrul unui reality show televizat produs de E!, „The Girls Next Door”. Din iunie 2009 face obiectul propriului reality show, Kendra.

Articole asemanatoare
avort
Celebritățile de la Hollywood condamnă legea anti-avort din Statele Unite
puștoaică
O puștoaică de 9 ani recreează look-ul vedetelor cu ce găsește prin casă. Rezultatul te va face să râzi!
Celebrităţi care au renunţat la cariera de la Hollywood pentru o viață normală
celebrități
Celebrități care nu s-au căsătorit niciodată și nici nu intenționează s-o facă

Comenteaza acest articol

Celebritati nascute pe 12 iunie!

by realitatea   1 min
0