Tabu
PEOPLESlider

Ce pensie specială are Irina Loghin. Artista a avut un mandat de parlamentar

Irina Loghin se bucură de o pensie specială datorită scurtei sale perioade în politică. Artista în vârstă de 85 de ani primește lunar o sumă fabuloasă din partea statului român.

Artista a fost în perioada 2000-2004 și deputat, iar ulterior a devenit senator de Giurgiu. Pentru asta, lună de lună, primește o pensie specială între 6.000 și 7.000 de lei.

Irina Loghin cere 2.000 de euro pentru un recital, la nunți, potrivit declarațiilor unui organizator de evenimente.

„Are și un onorariu bun, în jur 2.000 de euro pentru un recital, la nunți. Dar merită, căci, de banii aceștia, Irina Loghin spune și bancuri, știe cu zecile! Lumea se simte bine și o cheamă mereu, este o artistă care și-a păstrat fanii, fiind prezentă și în online, pe conturile sociale, unde postează și momente frumoase din viața de familie”, a declarat un organizator de evenimente, pentru Playtech.

În 2004, potrivit declarației de avere, Irina Loghin avea o casă dobândită în anul 1979, de 110 metri pătrați, a cărei valoare de impozitare era de 400 000 de euro. Mai avea încă o casă a cărei valoare era de 200.000 de euro. În 2009, după ce i s-a încheiat mandatul, Irina Loghin declara că deține o casă de locuit, construcție proprie, dar și o altă casă pe care a cumpărat-o alături de partenerul ei de viață. De asemenea, a menționat și trei autoturisme, scrie ego.ro. 

Potrivit informațiilor apărute în presă, în anul 2002, Irina Loghin a cumpărat o vilă în Băneasa care a costat 350.000 de dolari. Pentru a o putea achiziționa artista a dat spre vânzare o altă casă și a făcut și un credit de 100.000 de euro.

Sursa: Tabu.RO

ARTICOLE SIMILARE

Trump, bătut și legat de o femeie, într-o reclamă controversată

Andreea Damian

Cum se relaxează Vlad Gherman după ce a fost criticat de fani

Tabu Tabu

Imagine rară cu fiica vitregă a Mihaelei Borcea. Cum arată Beatrice și cu ce se ocupă

Andreea Damian

Cum a reacționat Bănică după ce soția sa a primit mesaje indecente

Tabu Tabu

Ce decizie a luat Netflix în legătură cu utilizatorii care nu îşi folosesc abonamentul

Andreea Damian

Eva Longoria dezvăluie cel mai mare secret al ei de frumusețe

Andreea Damian

Scrie un comentariu