Home > Fără categorie > ROMANCA ucisa de iubitul italian gelos! Mai avea un iubit la …Vaslui!

ROMANCA ucisa de iubitul italian gelos! Mai avea un iubit la …Vaslui!

Românca executată la sfârşitul săptămânii trecute de către  iubitul ei, un italian orbit de gelozie, a dus în ultimii ani o viaţă dublă. Mama ei ne-a povestit că femeia de 37 de ani avea un iubit la Vaslui şi unul în  Campomarino, Italia, ambii extrem de geloşi.

Mama Mirelei Marangoci, din Mitoc, Vaslui, ne-a povestit că fiica sa a plecat  de 16 ani din România şi s-a stabilit în Italia, unde câştiga bani din  videochat. “Ştiam cu ce se ocupă, dar a trebuit să tac şi să accept. Din banii  câştigaţi a reuşit să îşi construiască în ţară o casă”, a povestit Maria Andrei.  Femeia ne-a mai spus că Mirela a fost urmărită toată viaţa de bărbaţi geloşi. “Când venea în ţară mai stătea cu un cioban, însă în urmă cu două luni, când a  fost acasă, acesta a bătut-o cu o bâtă. Atunci fata mea a plecat în Italia, s-a  întors la iubitul ei, care a omorât-o”, a zis femeia.

Mirela a fost împuşcată de iubitul ei italian, care apoi s-a sinucis.  Bărbatul a fost orbit de furie după ce a aflat că românca continuă să se  dezbrace la videochat.

Mai mult: Mama româncei ucise în Italia: “A fugit de ciobanul care o bătea la iubitul care a ucis-o” | VIDEO – Stiri externe | Libertatea.ro


Comenteaza acest articol

ROMANCA ucisa de iubitul italian gelos! Mai avea un iubit la …Vaslui!

by   1 min
0