Tabu
lifestyle

Roxana Buha

La 40 de ani, Roxana este Buying Director la Starcom și cunoscută drept unul dintre cei mai duri negociatori de spații media din piața de publicitate. Lucrează câte zece ore sau mai mult în fiecare zi și în ultimii 13 ani a văzut crescând și dezvoltându-se întreaga industrie a publicității. Pentru că în tot acest timp a avut vreme să aibă o poveste incredibilă de dragoste și să își întemeieze o familie fericită la care ține mai mult decât orice, pentru că știe că trebuie să continue să muncească la fel de mult ca să poată îndeplini dorința fiicei ei de a avea o casă mare și doi câini, și pentru că recunoaște că nu ar putea fi profesionista care este fără echilibrul cald de acasă, pentru că în ultimii opt ani a jonglat îndatoririle de mamă cu cele de femeie de carieră, o desemnăm pe Roxana Buha, cu drag și cu speranța că și alte femei îi vor urma modelul, femeia Tabu a lunii martie.

1. Ceas bărbătesc Tissot.
 Pe o mână mică, cu manichiură scurtă de culoare roșie, ceasul bărbătesc Tissot se încadrează perfect.
2. Ochelari Ray Ban.
Fie vară, fie iarnă, ochelarii RayBan sunt accesoriul ideal pentru o ținută cool. Se potrivesc atât la ținutele business cât și cele din weekend.
3. Zu & Co, albumul lui  Zucchero
Un italian care a reușit să cânte cu artiști atât de diverși: indieni, afroamericani, britanici, africani.
4. Rochia cu R mare.
Nu fusta, nu pantalon, doar rochia. Este cea mai feminineă ținută, cea mai ușor de accesorizat și adaptabilă oricărei siluete.
5. Lptop-ul Lenovo
Ae maxim 1.5 kg. Nu plec nicăeri fără el, la birou, negocieri, acasă.  Păstrez în el toata munca mea, toate secretele mele, toate pozele dragi sau filmele pe care vreau să le vad în weekend.
6. Scrisorile și desenele surpriză de la Puca
Fiica mea de 8 ani mă surprinde strecurându-mi în poșetă bilețele pe care scrie cum și-ar dori să fie viața noastră. Mă motivează, pentru asta muncesc.  

ARTICOLE SIMILARE

Diana Dumitrescu, mesaj impresionant dupa despartirea de Ducu Ion!

TOP 10 sandvisuri USA 2012

realitatea

Dua Lipa va face show în finala UEFA Champions League

Andreea Damian

Jude Law a lovit o fotografă – FOTO

realitatea

Naomi Campbell, căutată de poliție pentru agresiune

realitatea

Ghici cine se îndreaptă către sala de fitness

realitatea

Scrie un comentariu