Tabu
lifestyle

Roxana Buha

La 40 de ani, Roxana este Buying Director la Starcom și cunoscută drept unul dintre cei mai duri negociatori de spații media din piața de publicitate. Lucrează câte zece ore sau mai mult în fiecare zi și în ultimii 13 ani a văzut crescând și dezvoltându-se întreaga industrie a publicității. Pentru că în tot acest timp a avut vreme să aibă o poveste incredibilă de dragoste și să își întemeieze o familie fericită la care ține mai mult decât orice, pentru că știe că trebuie să continue să muncească la fel de mult ca să poată îndeplini dorința fiicei ei de a avea o casă mare și doi câini, și pentru că recunoaște că nu ar putea fi profesionista care este fără echilibrul cald de acasă, pentru că în ultimii opt ani a jonglat îndatoririle de mamă cu cele de femeie de carieră, o desemnăm pe Roxana Buha, cu drag și cu speranța că și alte femei îi vor urma modelul, femeia Tabu a lunii martie.

1. Ceas bărbătesc Tissot.
 Pe o mână mică, cu manichiură scurtă de culoare roșie, ceasul bărbătesc Tissot se încadrează perfect.
2. Ochelari Ray Ban.
Fie vară, fie iarnă, ochelarii RayBan sunt accesoriul ideal pentru o ținută cool. Se potrivesc atât la ținutele business cât și cele din weekend.
3. Zu & Co, albumul lui  Zucchero
Un italian care a reușit să cânte cu artiști atât de diverși: indieni, afroamericani, britanici, africani.
4. Rochia cu R mare.
Nu fusta, nu pantalon, doar rochia. Este cea mai feminineă ținută, cea mai ușor de accesorizat și adaptabilă oricărei siluete.
5. Lptop-ul Lenovo
Ae maxim 1.5 kg. Nu plec nicăeri fără el, la birou, negocieri, acasă.  Păstrez în el toata munca mea, toate secretele mele, toate pozele dragi sau filmele pe care vreau să le vad în weekend.
6. Scrisorile și desenele surpriză de la Puca
Fiica mea de 8 ani mă surprinde strecurându-mi în poșetă bilețele pe care scrie cum și-ar dori să fie viața noastră. Mă motivează, pentru asta muncesc.  

ARTICOLE SIMILARE

A fost cândva Jessie J. Sau nu?

James Franco face des sex de unul singur

realitatea

Havasi – un pianist al recordurilor

realitatea

Franţuzoaica Berenice Marlohe este noua Bond Girl

realitatea

Concerte și avanpremiere de excepție la IPIFF 2008

realitatea

Ce nu ar spune niciodată o femeie partenerului. La ce trebuie să fie el atent

Andreea Damian

Scrie un comentariu