Tabu
Image default
lifestyle

Exclusiv TABU.RO: Interviu Lora

Cu Lora nu mă mai văzusem de aproape 1 an. 1 an în care viaţa ei s-a schimbat radiacal. Aşa că am avut despre ce să vorbim. Despre succesul piesei “No More Tears”, despre despărţirea de fostul iubit, despre actualul iubit, planurile de viitor şi cam tot ce înseamnă succesul pentru un artist care munceşte enorm pentru ceea ce îi place şi nu devine un star peste noapte.

TABU.RO: Cât de tare s-a schimbat viaţa ta în ultimul an?

LORA: Mult. Foarte mult. În primul rând am o piesă care e în topuri şi mă bucur foarte mult. “No More Tears” a fost o surpriză nu numai pentru mine, dar şi pentru public. Nu mă aşteptam la un succes atât de mare. Mă obişnuisem să mă zbat fără să am rezultate foarte bune. Dar acum roadele au început să apară. Am lansat iniţial “Hot Spot” care e un teaser care ar fi trebuit să anunţe că eu exist undeva în întuneric şi aştept să ies la suprafaţă. Dar în momentul respectiv nu ştiam pe cine să aleg ca să mă scoată din beznă. Şi m-a cucerit Adi Sînă de la Akcent cu piesa “My Passion” unde cânt şi eu. Multă lume nu ştie treaba asta. Eu nu am fost trecută în titlul piesei pentru că urma să lansez “No More Tears” şi e vorba de politică de marketing. Dar e foarte drăguţ că există două piese cu vocea mea care sunt difuzate una după cealaltă la radio.

T.RO: Lumea te-a recunoscut la radio? Te întreb pentru că eu, până nu am auzit cine cântă “No More Tears”, nu ţi-am recunoscut vocea.

L.: E adevărat. Mi-am schimbat şi felul de a interpreta. A trebuit să găsesc ceva care să se potrivească pe genul ăsta de muzică. Eu eram obişnuită cu alte genuri, muzică mai grea, soul, jazz, rock. Acum mi-am dat restart pentru că cineva, Adi Sînă, a ştiut cum să apese butonul de restart.

T.RO: Când ţi-a dat seama că piesa are un megasucces?

L.: Eram la metrou şi cuiva i-a sunat telefonul, iar tonul de apel era chiar piesa mea. Adi a crezut mult în piesa asta şi tot timpul a spus că ăsta trebuie să fie primul single, deşi aveam multe piese bune. Mai ales că se potrivea cu o perioadă grea din viaţa mea.

T.RO: Ce s-a schimbat în rutina, în tabieturile tale de zi cu zi de când ai devenit interpreta uneia dintre cele mai difuzate piese?

L.: Sunt mult mai liniştită. Mai relaxată. Sunt foarte veselă. Am liniştea unui om care şi-a găsit drumul în viaţă. Nu îmi mai fac griji. Mi-am dorit ca în viaţa asta să scot măcar o piesă care să fie hit. Nu ştiu dacă e “No More Tears” hitul acela, dar e un început bun.

T.RO: Nu eşti mai obosită din cauza numărului mai mare de concerte, de interviuri?

L.: Ba da, dar am energia necesară. Ştiu că oamenii reacţionează când mă văd. Că publicul mă place.

T.RO: Ce cânţi în concerte pe lângă “No More Tears”?

L.: Varianta mea pentru “My Passion” şi piese noi care, probabil, vor alcătui un album. Dar nu eu hotărăsc asta.

T.RO: Cine hotărăşte?

L.: Adi şi MediaPro Music. Eu sper că anul ăsta să iasă albumul. Dar nu se ştie exact când pentru că în România e foarte greu cu vânzarea de albume. Inna spunea că primul album l-a vândut în Marea Britanie.

T.RO: Următorul single când apare?

L.: Se numeşte “My Lover” şi o să apară în august. E total diferit de “No More Tears” şi ca sound şi ca mesaj. În “No More Tears” eram o fată care suferea după o relaţie încheiată, iar “My Lover” este o piesă potrivită după această perioadă de convalescenţă. Atunci când simţi nevoia să ieşi în club, să flirtezi, să ai o aventură. “My Lover” este despre o perioadă prin care am trecut şi eu şi care li se potriveşte multor oameni pentru că nu sunt eu singura care a suferit din dragoste.

T.RO: Cum agaţă Lora în cluburi?

L.: Acum nu mai agaţă, dar când agăţa, foarte important era contactul vizual. La mine a funcţionat întotdeauna contactul vizual, zâmbetul şi să nu par disponibilă. E o reţetă pe care am mers mereu. Nu am arătat niciodată că sunt înnebunită după cineva.

T.RO: Acum eşti înnebunită după cineva?

L.: Da. Sunt înnebunită după Dan Badea, iubitul meu. E actor de stand-up comedy. E bărbatul care mi-a dat restart pe plan sentimental. Acum îmi dau seama că nu sunt o persoană căreia să îi fie frică de o implicare emoţională. Credeam că am această frică. Nu aveam încredere în bărbaţii de care eram îndrăgostită. Acum nu trebuie să fac nimic pentru ca el să mă iubească. Pur şi simplu suntem noi. Ne potrivim perfect.

T.RO: Dată trecută când ne-am întâlnit aveai o relaţie perfectă cu fostul iubit. Ce s-a întâmplat?

L.: S-a întâmplat că ne-am mutat cu părinţii lui. Proastă idee. Nu ştiu cum m-am lăsat convinsă. Şi s-au întâmplat nişte lucruri care m-au rănit foarte tare. Nişte lucruri foarte urâte. Familia lui îmi reproşa că fiul lor apare prea mult prin ziare, iar aceste reproşuri a ajuns să mi le facă şi el, fostul iubit. De exemplu, în urma unui interviu am avut ultima ceartă. A fost picătura care a umplut paharul pentru că mi-a spus că îmi interzice să îi mai pronunţ numele în vreun interviu. Şi mi s-a părut foarte nedrept pentru că nimeni nu scrisese vreodată ceva urât despre noi sau despre el. Pe lânga asta au existat şi nişte încercări de-ale lui de a mă face pe mine să mă las de muzică sau să rămân doar compozitor. Mi-a spus senin: “De ce trebuie să mai urci pe scenă dacă îţi place să compui?”. Şi e foarte greu când cineva loveşte în visurile tale. Eu nu aştept de la o relaţie să îmi fie foarte rău sau să sufăr. M-a întrebat şi dacă o să îl părăsesc pentru cineva cunoscut şi am realizat că existau multe frustrări acolo. A venit la studio, după ce stătusem trei nopţi la rând să înregistrăm o piesă care nu ieşea, iar eu eram speriată şi nu aveam sprijin moral din partea lui, şi m-a întrebat: “Aşa vor fi toate nopţile de acum încolo?”. Şi m-a durut foarte tare. Acum nu mai vorbim deloc. E singurul fost prieten cu care nu mai vorbesc. Am încercat să mă despart frumos. L-am sunat a doua zi după ce am plecat şi mi-a închis telefonul în nas. A refuzat să mă mai vadă sau să vorbească.

T.RO: Crezi că e mai greu să ai o relaţie când eşti o persoană publică?

L.: Cred că e greu atunci când oamenii sunt nepotriviţi. Nu contează ce faci. Puteam să fiu vânzătoare. Şi aşa mi-ar fi fost greu dacă persoana de lângă mine ar fi fost nepotrivită. Dacă ţi se scot ochii că ai ales să faci ceea ce faci. Oricât ai iubi un om, dacă nu e de acord cu tine şi cu visurile tale… nu poate exista un drum comun.

T.RO: Tu după cât timp ţi-ai dat seama că nu vă potriviţi?

L.: Din prima săptămână. Dar el a insistat şi m-a cucerit. Apoi ne-am mutat la ai lui. Urma să ne mutăm doar noi doi, dar s-a tot amânat momentul de la o lună s-a ajuns la şapte luni. În sinea mea ştiam că nu mai putem continua, dar, ca orice femeie, am luptat pentru relaţia asta. Am încercat să trec peste orgoliu, dar e greu. Am suferit foarte mult.

T.RO: De unde ţi-a venit curajul să pleci?

L.: Nu ştiu. M-am desprins foarte greu. Atitudinea lui după relaţie şi faptul că refuza orice contact sau că mă jignea m-au băgat în spital. Cu perfuzii. Nu îmi venea să cred că, după un an şi jumătate foarte intens, se ajunsese la lucruri foarte urâte. Eu i-am şi spus că omul pe care îl ştiam eu era altfel, iar răspunsul lui a fost: “Mă purtam altfel ca să te îndrăgosteşti de mine!”. Iar treaba asta m-a durut foarte tare.

T.RO: Ţi-a adus mulţi bani “No More Tears”? Trăieşti mai bine decât acum un an?

L.: Da. Nu există comparaţie.

T.RO: Ce transmite următorul single  “My Lover”?

L.: Spune simplu: Trebuie să fii iubitul meu în noaptea asta.

T.RO: Ţi se potrivesc aventurile de o noapte?

L.: Nu. La mine cucerirea e până la dans şi fiecare la casa lui. Nu sunt genul de aventuri de-o noapte. M-a ajutat mult să fac schimb energetic prin dans după despărţire. Mi-a dat şi încredere în mine. E foarte important. Când eşti singur, să nu flirtezi înseamnă să nu vrei să te vindeci.

T.RO: Cum te-ai îndrăgostit de iubitul actual?

L.: Nu la prima vedere. Am fost prieteni. Am vorbit mult şi ne-am dat seama că noi gândim la fel. E genul de om pe care vrei să îl ai prieten toată viaţa indiferent de ce se întâmplă. Mereu am avut probleme cu gelozia bărbaţilor de lângă mine. Acum nu e cazul.

T.RO: Te vezi având o familie mare, cu copii, câine în curte…?

L.: Da. Nu ştiu dacă foarte mulţi copii, dar măcar unul. Sper că în vreo 3 ani, maxim 5.

T.RO: Revenind la bani câştigaţi în ultimul an, ce mofturi pe care nu ţi le permiteai îţi satisfaci acum?

L.: Cel mai mare moft al meu e să fiu fericită. Celălalt e legat de pantofi. Am atât de multe perechi de pantofi încât mă simt prost dacă mă uit la altă pereche de pantofi în vreo vitrină.

T.RO: Cât ai dat cel mai mult pe o pereche de pantofi?

L.: Nu dau foarte mult. Am acest talent de a găsi lucruri foarte frumoase la preţuri foarte bune. Nu mi se pare normal să dau 30 de milioane pe o pereche de pantofi pentru că am multe lucruri de rezolvat. Am familia şi mulţi prieteni care au nevoie de ajutor. Sunt copii flămânzi în România şi vreau să îmi fac un renume şi să mă implic în acţiuni caritabile. Am cântat în scop caritabil după ce m-a contactat Asociaţia MAME. Şi sper să îi ajut şi în viitor.

T.RO: Colegele de la Wassabi ţi-au dat vreun feedback pentru “No More Tears”?

L.: Am primit un feedback prin intermediul Veronicăi pe care eu am descoperit-o la Galaţi, într-un club. Feedbackul ei a fost o declaraţie, după lansarea piesei, în care spunea că le spionam când făceau sex. Şi că de asta ele m-au dat afară din Wassabi. Şi m-am gândit la tot ce a fost frumos între noi şi am concluzionat că niciuna dintre ele nu ar fi fost capabilă să spună aşa ceva. Probabil, cineva a dorit o relansare…

T.RO: Pe unde ai călătorit în ultimul an?

L.: Cea mai importantă călătorie a fost în Egipt. Era un vis din copilărie. Am fost cu Randi, Marius ex-Akcent, fetele de la Heaven şi Dan. A fost superb. Mi-a plăcut tot. La Cairo am trăit nişte momente foarte palpitante. Am prins proteste şi era foarte ciudat pentru că în faţa hotelului musulmanii se băteau cu creştinii şi se omorau între ei, pe terasa hotelului turiştii stăteau foarte relaxaţi la piscină, iar în spatele hotelului erau mame cu copii de mână care trăiau o viaţa normală. Trei lumi diferite în doar cateva sute de metri pătraţi. Am văzut piramidele, ne-am plimbat cu cămilele, am văzut mumiile. Eu eram revoltată când auzeam de musulmani şi de femeile lor care trebuie să se acopere din cap până în picioare. Aveam prejudecăţi şi mi-au trecut. Când am ajuns pe aeroport bărbaţii au lut-o razna. Se purtau ca nişte căţei în călduri, chiar dacă eu îl ţineam pe Dan de mână. A venit unul şi m-a întrebat: “Câte cămile vrei! Îţi dau câte cămile vrei tu!!”. Şi atunci m-am acoperit singură.

T.RO: Unde ai vrea să mai ajungi?

L.: Insule exotice. Maldive. În China. Thailanda. Să merg la un concert Sade la Paris.

T.RO: Concret, din punct de vedere profesional, care sunt planurile pentru următorul an?

L.: Încă două singleuri. Poate chiar trei. În “My Lover” va trebui să fiu foarte sexy. Trebuia să îţi spun şi asta…

T.RO: Păi eşti, cumva, şi în “No More Tears”…

L.: Clipul ăla e făcut cu hainele mele. Primul clip. Mulţumesc Florin Botea, regizorul. E o poveste despre clipul de la “No More Tears” pe care nu am prea spus-o. La scurt timp după ce începusem filmările am primit un telefon şi am aflat că murise bunica. Am avut o criză de plâns. Florin şi Adi m-au întrebat dacă mai pot filma, am luat o pauză de zece minute, şi am reînceput să filmăm. M-am rugat şi am reuşit să am putere să filmez. Era primul clip Lora şi a trebuit să mă adun. Dimineaţa la 4 am plecat la înmormântare.

T.RO: Videoclipul de la “My Lover” cum îl vezi?

L.: Nu ştiu. Aş vrea să lucrez tot cu Florin Botea pentru că el ştie să scoată ce e mai bun din mine.

T.RO: La ce visezi acum?

L.: Nu mai visez. Trăiesc un vis frumos. Ăsta a fost visul meu.

T.RO: Un banc?

L.: La un bar, discuta doua blonde trecute de prima tinerete:
– Vezi pe cei doi barbati de acolo? Ei bine, cel din dreapta este sotul meu, cel din stanga este amantul meu.
– Ce ciudat… La mine este exact invers!

ARTICOLE SIMILARE

Ben Bradshaw: -˜Sunt un parlamentar care se întâmplă să fie gay.-™

realitatea

Ars poetica la viteza a şasea

Ioana Tufaru loveste din nou! Are iubit cu 10 ani mai tanar

David Beckham o “mituiește” pe Victoria pentru a se întoarce în Anglia

realitatea

Miss Anglia este prea grasă pentru catwalk

realitatea

AVON România lansează prima campanie video interactivă pe Instagram

5 comentarii

Scrie un comentariu