Home > Agenda > Roxana Ciuhulescu pleacă de la ProTV!

Roxana Ciuhulescu pleacă de la ProTV!

Deşi Roxana Ciuhulescu a devenit cunoscută publicului prin intermediul emisiunii ProMotor, aceasta s-a decis să renunţe la emisiunea pe care o moderează de 13 ani.

“Ei bine, a sosit momentul să-mi iau ramas bun de la ProTv, a fost poate cea mai dificilă decizie a vietii mele şi nu, n-am luat-o în urma unui impuls de moment , ci am cântarit-o 18 luni. “, a scris vedeta pe blogul său.

Decizia acesteia a luat pe mulţi prin surprindere, mai ales că vedeta nu a dat o explicaţie concretă pentru care a recurs la această decizie. Emblema ProMotor-ului s-a mulţumit să precizeze că îşi doreşte mai mult de la cariera sa jurnalistică.

“Iubesc enorm ProMotor şi mi se rupe sufletul că mă despart de el însă în viaţă trebuie să evoluăm şi deşi am continuat împreuna în a evolua, eu simt că pot mai mult.”

Aceasta a mai precizat că deşi încă nu există niciun demers pentru a reapărea pe sticlă, nu exclude posibilitate ca peste puţin timp să revină în atenţia tuturor celor care au urmărit-o ani la rând.

“Deocamdata nu mi-am propus sa ma reintorc in tv, cel putin nu acum, insa este foarte posibil ca in viitorul apropiat sa semnez si cu o televiziune, neexcluzind si reintoarcerea mea in ProTv.”, a adăugat aceasta.

Articole asemanatoare
Preselectiile s-au incheiat – Romanii au talent este gata sa inceapa!
“Sunt celebru, scoate-ma de aici!” incepe in curand, numai la PRO TV!
Iulia Vantur va prezenta Ferma Vedetelor
Ferma Vedetelor, un nou reality show surprinzator la PRO TV

Comenteaza acest articol

Roxana Ciuhulescu pleacă de la ProTV!

by   1 min
0