Tabu
Image default
CULTUREWhat's hot

Surprize, surprize! STEFAN BANICA …la TVR, cu Iuliana Tudor!!!

banica jrMoroşan, oltean şi moldovean. În această triplă ipostază îl vom vedea pe Ştefan Bănică Jr. duminică seară, în ediţia specială de Paşte O dată-n viaţă, la TVR 1, TVR Internaţional şi TVR+.

Ştefan Bănică Jr. are alături, ca susţinători, maeştri ai folclorului românesc: Sofia Vicoveanca, Maria Dragomiroiu şi grupul Iza din Maramureş, condus de Ioan Pop. Un moment aparte, spumos, care cu siguranţă va fi gustat de telespectatori, este cel pregătit de Ştefan Bănică împreună cu actriţa Emilia Popescu.

Este o ediţie specială a emisiunii O dată-n viaţă, cu formatul adaptat, în care toate cele trei personaje, din zone folclorice diferite ale ţării, sunt interpretate de mine. Cu acest prilej, m-am revăzut şi am colaborat cu artişti mari, dragi mie şi vouă. A fost o experienţă inedită, am cântat muzică populară, folclor autentic, am îmbinat actoria cu muzica şi muzica mea cu folclorul. Am dansat, am râs, m-am distrat şi sper ca această voie bună să intre şi în casele românilor în seara sfântă de Paşte şi să le descreţească frunţile”, declară Ştefan Bănică Jr., plăcut impresionat de ceea ce i s-a întâmplat… o dată-n viaţă, în platoul TVR.

Ștefan Bănică Jr. s-a retras din proiectul „Dansez pentru tine”, de la Pro TV, nemulțumit de faptul că noul management al televiziunii a intenționat să-i reducă remunerația. Mai mult, un nou sezon al emisiunii, din toamnă, rămâne deocamdată sub semnul întrebării.

Bănică apare în premieră în această ipostază la o altă televiziune de când a rupt angajamentul cu Pro TV.

DETALII AICI:

ARTICOLE SIMILARE

Ioana Ginghină explică de ce s-a ÎNGRĂŞAT

Dana Savuica te invata sa “Traiesti Inteligent”

realitatea

Teo Trandafir tine o cura de slabire drastica: “Se vede ca am slabit?”

Ce sa mananci ca sa arati si sa te simti bine in vacanta

Mircea Badea va avea un mostenitor! Carmen Brumă E INSARCINATA

realitatea

Anonimii migrației, oameni grafice pentru autorități, prinși într-o poveste tristă despre înstrăinare

Dora Constantinovici

Scrie un comentariu