Tabu
Image default
CULTURE

Weekend Sessions revine din mai la Grădina Botanică din București

Weekend Sessions, evenimentul care readuce picnicurile şi conexiunile culturale în Grădina Botanică a Universităţii din Bucureşti, anunţă o nouă ediţie. Evenimentul va avea loc timp de 15 weekenduri, începând cu 7 mai, între orele 16.00 şi 21.00, reunind peste 150 de artişti independenţi, precum şi antreprenori locali din platforma roditorfoodmarket.ro.

Găzduit de unul dintre cele mai frumoase spaţii verzi din Bucureşti, evenimentul Weekend Sessions le propune vizitatorilor un program extins de sesiuni acustice de muzică clasică, jazz, alternative şi indie, dar şi momente de poezie, proiecţii de film, ateliere şi alte activităţi dedicate copiilor şi adulţilor.

Anul acesta, Universitatea Naţională de Muzică Bucureşti se alătură în premieră Weekend Sessions, absolvenţii şi profesorii acesteia oferind mici sesiuni de muzică clasică şi jazz la Grădina Botanică, în timp ce actorii din cadrul Universităţii Naţionale de Artă Teatrală şi Cinematografică „I.L. Caragiale” completează programul evenimentului prin susţinerea serilor de poezie.

„Weekend Sessions este un spaţiu de reconectare la natură, la oamenii de care ne-a fost dor, la artiştii care ne aduc emoţie în viaţă şi la un tip de regăsire prin diferite descoperiri culturale. Este cel mai cuminte festival din inima oraşului Bucureşti. Vizitatorii pot merge la o primă întâlnire sau să îşi lase copiii să se joace în iarbă sau să participe la un atelier, în timp ce ascultă un concert sau descoperă un tânăr poet sau un regizor promiţător. Mă bucur să putem împărtăşi un astfel de eveniment cu tot mai mulţi vizitatori pe care îi aşteptăm în număr cât mai mare în acest spaţiu multivalent de aproape 6.000 de metri pătraţi. Păturile sau şezlongurile sunt accesorii de bază în cadrul acestui eveniment!”, a declarat Silvia Floareş, fondator Weekend Sessions.

În primul weekend din cadrul noii ediţii (7-8 mai), publicul se va bucura de sesiuni acustice de surf rock cu trupa The Undercurrents, jazz cu formaţia Bucharest Sax Quartet – BSQ, muzică clasică – Light Quintet, Dov Meraki – cu standard de jazz şi creaţii proprii, completate de sesiuni de poezie şi film.

Locurile sunt limitate, costul unui bilet fiind de 60 de lei (online) sau 70 de lei (la Grădina Botanică).

Biletele se pot achiziţiona prin partenerii Eventbook, intrarea la eveniment făcându-se prin Şoseaua Cotroceni, nr.32.

ARTICOLE SIMILARE

Dans ⎢ În culisele «One Shot», creația postumă a lui Ousmane Sy

Ciocîrlan

Oscilaţie pe buza morţii

Jane Birkin, un nou album

realitatea

TREZESTE-TI LUMEA LA VIATA CU NOUL HTC ONE

Åžtiai că Jane Aldridge urcă vertiginos în topul blogurilor de modă?

realitatea

Stiai ce anume ne provoaca rasul?

realitatea

Scrie un comentariu