Tabu
Image default
BEAUTY

Produsele Klorane îţi protejează părul

Noul set de produse de îngrijire a părului Klorane se remarcă prin parfumul botanic, uşor şi feminin, prin texturile uşoare şi cristaline şi prin albastrul diafan, reprezentativ. Setul este format din şampon, balsam şi spray. Aceste produse conţin un ingredient activ exclusiv, fibrele de in, care, datorită mucilagiului (fibre solubile constând din polizaharide), asigură protecţia părului şi beneficii structurale.

Şamponul cu volumizator natural are formulă „uşoară“ exclusiv cu extract din fibră de in, pentru efect de lifting şi protecţie. De asemenea, are o combinaţie exclusivă de surfactanţi riguros selectaţi, pentru volum obţinut natural.

Balsamul pentru descurcare oferă volum „extra-uşor“, având extract din fibră de in, pentru efect de lifting şi protecţie. Are agent de descurcare care nu îngreunează părul, pentru descurcare imediată şi păr lejer.

Spray-ul pentru sterilizare şi amplificare are extract din fibră de in, pentru efect de lifting şi de protecţie, şi silicat „de tip răşină“ de origine minerală, pentru un efect de lifting natural şi ridicare de la rădăcină.

Gama Klorane_IN_lowres

ARTICOLE SIMILARE

Este suficient SPF-ul în fondul de ten ca să te protejezi de soare? Un dermatolog răspunde

Andreea Damian

Medicamentul care face gene mai lungi, ca efect secundar

realitatea

Alicia Keys, artista care reușește să impresioneze prin naturaleţe

Andreea Damian

Oja primăverii vine de la Chanel

realitatea

Parfumuri de septembrie

Rutina de îngrijire a tenului pe care trebuie să o urmezi în fiecare etapă de vârstă

Andreea Damian

Scrie un comentariu