Tabu
BEAUTY

Cele mai la modă tunsori ale verii

Vara aceasta, tunsorile vor fi fie foarte ușor de întreținut, cu textură și volum, fie ultrastructurate, cu breton mic, tuns meticulos. Tunsorile scurte, la linia maxilarului sunt, de asemenea, în centrul atenției, precum și lungimile ondulate XXL.

Poate dorești să-ți împrospătezi tunsoarea! Dacă îți lipsește inspirația, tendințele abundă și te pot face să vrei să încerci lucruri noi. Scurt, lung, stratificat, drept… Odată cu venirea verii, vedem stiluri foarte diferite și uneori îndrăznețe.

Coafurile din acest sezon de vară vor fi în mare parte ușor de întreținut sau foarte structurate. Ne putem deci îndrăgosti de onduleuri, de volum , fără a fi nevoie să ne întoarcem frecvent la coafor. Pe de altă parte, putem iubi și tunsorile scurte, mini-bretonul, vârfurile tăiate cu meticulozitate și periajele ultra-netede.

Păr cu efect Botticelli

Această tendință este inspirată de pictorul italian renascentist Sandro Botticelli. Lungimile sunt adesea foarte lungi și nestructurate, cu valuri care adaugă mult volum. Cărarea este în mijlocul coamei și părul înconjoară fața. Pentru a face acest lucru, este posibil să faci mai multe împletituri care se desfac atunci când te trezești.

Breton franjurat

Acest tip de breton se află în tendințe de câțiva ani și continuă să strălucească în vara anului 2022. Ne place lung, scurt, neted sau natural. Unele femei îl poartă pe frunte, în timp ce altele preferă să lase fața la vedere. Recent, a fost coafat în exterior cu păr super voluminos pentru a arăta ca actrița americană Farrah Fawcett din anii 70.

Bobul parizian

Această tunsoare, simbol al eleganței franceze, este un bob foarte scurt care se poartă la nivelul maxilarului. Lungimile sunt netede, iar capetele se pot ondula spre interior. Bretonul este de obicei mini ca cel al lui Audrey Tautou din The Fabulous Destiny of Amélie Poulain. Atenție, bob-ul parizian necesită ceva întreținere pentru că trebuie să tăiați în mod regulat lungimile.

Shaggy

Această tunsoare foarte conică în spiritul anilor 70 revine! Ultra voluminoasă, însoțită adesea de breton, este foarte texturată cu ușoare ondulații cu efect de plajă. O apreciem pentru puțina întreținere pe care o necesită.

Tunsoarea stratificată de lungime medie

Păstrarea unei anumite lungimi este ideală pentru a-ți lega părul în caz de căldură: o nevoie esențială atunci când ai părul des! Trecerea de la lungimea lungă la lungimea medie împrospătează și vârfurile, făcându-le mai ușor de descurcat, ceea ce este un plus atunci când ești în vacanță. Stratificarea lungimii poate adăuga, de asemenea, mult volum și poate crea o uscare plină de farmec cu un uscător de păr sau o perie cu suflantă pentru un aspect anilor 90.

Breton Birkin

Aproape până la lungimea ochilor, acest breton este lăsat natural și ușor conic. Numele său se referă la bretonul adoptat de actrița Jane Birkin în anii 70. Este un simbol al șicului, păstrând în același timp un stil fără efort. Vara, poate fi ușor ondulat, ceea ce adaugă un plus de farmec.

ARTICOLE SIMILARE

Ce frumoasa e azi fetita din “Numai Iubirea”! Galerie FOTO!

14 trucuri de make-up pentru femeile mai în vârstă

Andreea Damian

Mewing | Metoda de remodelare a fizionomiei care te scapă de bărbia dublă

Andreea Damian

Cristina Spătar – Dietă de detoxifiere și de slăbit cu urzici

Johny Depp, Seal si Cash Warren dau startul modei lacurilor de unghii la barbati

Ingredientul-minune pe care îl folosește Julia Roberts pentru a avea un păr mătăsos

Andreea Damian

Scrie un comentariu