Tabu
Image default
BEAUTYSlider

Trucuri esențiale de înfrumusețare care se aplică extrem de ușor

Dacă ești în căutarea unei părți pozitive a noului normal, acum e momentul: a fi forțată să ieși din rutina de beauty își oferă posibilitatea să o schimbi în bine.

Acum este cel mai bun moment pentru a experimenta diferite tehnici de înfrumusețare – cum ar fi o detoxifiere a scalpului sau o artă complexă a unghiilor – în timp ce stai în siguranță acasă. Nu știi niciodată, poate vei alege un obicei pe care îl vei iubi chiar și după ce se termină pandemia.

Iată câteva tehnici esențiale de beauty oferite de make-up artiști, hairstiliști și manichiuriști.

Coada de cal perfectă – Trebuie să folosești cel puțin două elastice. Primul elastic este folosit pentru a crea coada de cal și cel de-al doilea elastic are rolul de a o fixa. Urmărește tutorialul de mai jos!

Tratament pre-șampon pentru păr foarte uscat – Acesta este un moment foarte bun pentru a încerca tratamente pre-șampon. Caută un produs care conține uleiuri naturale de nuci – migdale, nucă de cocos, macadamia – pentru că sunt pline de acizi grași care formează efectiv părul și au o moleculă mai mică, astfel încât să poată intra în păr în loc să stea deasupra.

Folosește instrumente de înaltă tehnologie pentru îngrijirea pielii – Nu numai că se relaxează și se regenerează pentru piele, dar au un rol vindecător și atât de multe proprietăți benefice.

Detoxifierea scalpului  – Acest termen nu face parte de prea mult timp din vocabularul specialiștilor. Cel puțin, în România. Scalp detox-ul poate fi realizat și printr-o exfoliere delicată. Poți integra un scrub special pentru păr în rutina ta de hair care. O rețetă de succes constă în adăugarea unei lingurițe de zahăr sau de sare grunjoasă în șampon, urmată de un masaj de câteva minute. Cum funcționează? Particulele fine se dizolvă în apă în timp, având grijă să atragă toate reziduurile.

Descoperă stickerele pentru unghii – acestea te vor ajuta să realizezi o manichiură de calitate ca la salon, cu un design complex. Dacă nu ai răbdare să îți vopsești unghiile, aplică stickere. Sunt cu adevărat durabile – stau pe unghii până la 14 zile, fiind în același timp foarte ușor de îndepărtat. Atunci când le aplici este foarte important să ai unghiile curate și uscate curate.

Coafează-te fără să folosești placa sau ondulatorul – Șosetele sunt instrumente uimitoare pentru a crea bucle. Acestea provoacă mai puține daune părului decât coafura și obții un look mai natural.

Uite cum se face!

Spa la tine acasă – Poți beneficia de o experiență spa de cinci stele chiar în intimitatea locuinței tale. Primul pas în organizarea unei sesiuni spa la tine acasă e să creezi un mediu propice atât îngrijirii pielii, cât și îngrijirii sufletului și minții. În primul rând, închide pentru două ore telefonul, laptopul, televizorul, computerul și orice alt gadget care te-ar putea distrage de la timpul rezervat doar ție. Poți și e chiar indicat să asculți în surdină muzică instrumentală ambientală, care să creeze o atmosferă de calm și detașare.

ARTICOLE SIMILARE

Denzel Washington, Isabelle Huppert și Daniel Day-Lewis, cei mai buni actori ai secolului conform New York Times

Ciocîrlan

De ce Alin Oprea nu și-a invitat copiii la nunta cu Medana

Andreea Damian

De ce ar trebui să elimini oamenii toxici din viața ta, chiar dacă este vorba despre părinții tăi

Andreea Damian

Nu oferi flori unei femei stângace! S-ar putea să nu-i simtă mirosul

Andreea Damian

SORA lui Catrinel Menghia e la fel de frumoasa! FOTO!

realitatea

IULIANA LUCIU nu recunoaste ca are silicoane! FOTO!

Scrie un comentariu