Home > Lifestyle > Stiri > Rudele lui Whitney profita de moartea acesteia

Rudele lui Whitney profita de moartea acesteia

Comportamentul rudelor lui Whitney este absolut scandalos. Acestea s-au hotarat sa puna inmormantarea pe DVD si sa o scoata la vanzare. Si, daca va gandeati ca bani proveniti din vanzari vor avea un scop caritabil, ei bine va inselati. Profitul din inmormantarea lui Whitney este menit sa ii asigure un viitor cat de cat decent fiicei vedetei, Bobbi Kristina.

In alta ordine de idei, nici nu s-a terminat bine inmormantarea ca unii dintre posesorii obiectelor lui Whitney s-au si grabit sa scoata la licitatie cateva dintre lucrurile care i-au apartinut interpretei. Este vorba despre o pereche de cercei pe care diva i-a purtat in “The Bodyguard” si o rochie de catifea neagra.

Lucrurile lui Whitney vor fi vandute luna viitoare alaturi de bastonul lui Charlie Chaplin, haina lui Clark Gable din “Pe aripile vantului” si sceptrul lui Charlton Heston din “Cele 10 porunci”.

Darren Julien, cel care va organiza licitatia a declarat ca data acesteia nu i se pare mult prea apropiata de data mortii si a mai adaugat ca, de cele mai multe ori, obiectele scoase la licitatie sunt ca o investitie, iar profitul scos de pe urma acestora poate fi urias dupa moartea vedetelor carora au apartinut.

Articole asemanatoare
Cum scapi de stresul cauzat de știrile bombastice în cinci pași simpli
Scarlett Johansson: paparazzi riscă să provoace încă o moarte ca cea a prințesei Diana
Kanye West a trecut la pasul următor și deja ține slujbe religioase pentru vedete
9 vedete care au refuzat roluri foarte mari în filme de succes

Comenteaza acest articol

Rudele lui Whitney profita de moartea acesteia

by realitatea   1 min
0