Tabu
lifestyle

Rudele lui Whitney profita de moartea acesteia

Comportamentul rudelor lui Whitney este absolut scandalos. Acestea s-au hotarat sa puna inmormantarea pe DVD si sa o scoata la vanzare. Si, daca va gandeati ca bani proveniti din vanzari vor avea un scop caritabil, ei bine va inselati. Profitul din inmormantarea lui Whitney este menit sa ii asigure un viitor cat de cat decent fiicei vedetei, Bobbi Kristina.

In alta ordine de idei, nici nu s-a terminat bine inmormantarea ca unii dintre posesorii obiectelor lui Whitney s-au si grabit sa scoata la licitatie cateva dintre lucrurile care i-au apartinut interpretei. Este vorba despre o pereche de cercei pe care diva i-a purtat in “The Bodyguard” si o rochie de catifea neagra.

Lucrurile lui Whitney vor fi vandute luna viitoare alaturi de bastonul lui Charlie Chaplin, haina lui Clark Gable din “Pe aripile vantului” si sceptrul lui Charlton Heston din “Cele 10 porunci”.

Darren Julien, cel care va organiza licitatia a declarat ca data acesteia nu i se pare mult prea apropiata de data mortii si a mai adaugat ca, de cele mai multe ori, obiectele scoase la licitatie sunt ca o investitie, iar profitul scos de pe urma acestora poate fi urias dupa moartea vedetelor carora au apartinut.

ARTICOLE SIMILARE

DAKOTA FANNING s-a dezbracat in primul film de dupa 18 ani! FOTO!

Laurențiu Duță și-a ținut soția ascunsă 20 de ani! Uite cât de frumoasă e!

5 proiecte Habitat for Humanity inscrise la Gala Societatii Civile

realitatea

Micuta aceasta …acum e una dintre cele mai sexy cantarete autohtone!

A murit un celebru castigator de OSCAR!

EXCLUSIV TABU.RO: Interviu Connect-R

realitatea

Scrie un comentariu