Tabu
Image default
lifestyle

Să iei cina cu iubitul la Casa Vernescu

Dacă erai în căutarea unui loc special în care să te simți precum Ducesa de Windsor în fiecare zi, Casa Vernescu Restaurant este „restaurantul cu personalitate” și unul dintre cele mai elegante din București.

Situat pe Calea Victoriei, restaurantul se află la Casa Vernescu, palat construit în 1821 și restaurat în 1876 de marele architect Ion Mincu. Clădirea este considerată în prezent monument istoric și de arhitectură, apreciat pentru elementele decorative unice care înnobilează atmosfera. Fiecare invitat este impresionat aici de interioarele aurite, în special pe tavan și pe pereți, vitraliile și scara în forma inițialelor casei.

 Restaurantul de 5 stele este locul perfect pentru gurmanzii care apreciază eleganță, noblețea și plăcerea deliciilor culinare iar Joseph Hadad, renumitul Executive-Chef te așteaptă cu cele mai rafinate preparate clasice internaționale dar și cu specialități originale frantuzești.

Mai trebuie să știi că printre oaspeții restaurantului s-au numărat Francis Ford Coppola, Demis Roussos, Naomi Campbell, Armand Asante. Este deschis zilnic, între orele 18:30 și 23:00.

ARTICOLE SIMILARE

VIATA SEXUALA la 102 ani: un barbat inca munceste si are iubita de 48 de ani

Însuratul Mark Owen și cele 10 aventuri ale sale

realitatea

William Levy neagă că ar avea o relaţie cu Jennifer Lopez

realitatea

Mentalistul Cristian Gog castiga “Romanii au talent”! AM AVUT DREPTATE

Jennifer Aniston, nunta exotica in Kenya / PROVOCARE pentru Angelina Jolie!

MUST SEE: Tahiti

realitatea

Scrie un comentariu