Tabu
LIFE & LOVE

“Să nu…” în timpul sexului

Actul sexual este o legătură atât fizică, cât și sprituală între doi parteneri. Åžtim că știți, numai că uneori tindem să uităm că sexul e mai mult decât dorință. Pentru ca sexul să producă întradevăr o imensă plăcere și apropiere e necesar să nu uităm câteva aspecte, care se pot transforma ușor în greșeli.

Majoritatea oamenilor evită să se sărute cu partenerii lor, în timp ce fac sex, și asta fără nici o aluzie la bărbați. Se pare că și femeile uită acest aspect, putând astfel să-și frustreze partenerul.

Nu intrați în faza agresivă, până când partenerul nu este destul de excitat. Poate că ești adepta palmelor la fund, sau te gândești cât de excitant e să-ți muști partenerul. Încearcă să-ți controlezi instinctul animalic pentru a nu-ți speria partenerul. Dacă nu e destul de excitat, s-ar putea să îl doară mai mult decât să-i placă.

Nu te concentra numai asupra zonelor genitale. Åži cred că aici ne referim mai mult la bărbați. Mulți parteneri nu cunosc corpul celuilat partener și atunci se hotărăsc să meargă la sigur, la penis, sau la vagin (depinzând de gusturi). Da e frumos, dar doar o perioadă, după care se poate transforma în ceva iritant.

Nu uita de zonele erogene
cum ar fi urechile, gâtul, interiorul coapselor, abdomenul sau spatele. Controlul asupra climaxului. Pentru ca sexul să fie perfect, e de preferat ca amândoi partenerii să aibă orgasm. Așa că bărbații ar trebui să învețe să-și controleze mușchii, pentru o ejaculare la timp, eventual după femeie. Asta nu înseamnă că femeile nu trebuie wsă muncească. Pentru a crește posibilitatea de a avea orgasm, jucați-vă mai mult, acordați timp preludiului.

Nu-ți trata partenerul/a ca pe o vedetă porno
. Åžtim, pentru că avem și noi internet, dar unele poziții necesită exercițiu, așa că luați-o ușor. Propuneți partenerului/ei, dar nu-l presați.

Nimic nu e mai frustrant decât sexul silențios
. Doar dacă e într-o biserică sau în casa părinților, în rest fetelor liber la uscat gâtul (sau nu).

ARTICOLE SIMILARE

Ce cadou să cumperi de Crăciun pentru fiecare zodie

Andreea Damian

Zodiile cu personalitate rece. Refuză să-și arate emoțiile!

Andreea Damian

Ce este sapiosexualitatea, noul tip de atracție care face furori

Andreea Damian

Horoscop pentru întoarcerea la școală 2022: viața profesională a acestor zodii ia o nouă întorsătură

Andreea Damian

Ghici cine face plajă topless

realitatea

HOROSCOP SEXUAL 18-24 noiembrie

Scrie un comentariu