Tabu
LIFE & LOVE

Nu există dragoste la prima vedere!

"Dragoste la prima vedere, cine-ar fi crezut?" sunt versurile unui cântec al cărui mesaj este combătut de unii psihologi. Se pare că trebuie să ne luăm gândul de la dragostea fulgerătoare , care pare a fi mai mult o dorință decât o realitate.

Psihologii au descoperit nu numai că nu există o astfel de dragoste, dar că poate face ți rău . Cercetătorii au declarat că este "stupid" să te uiți la cineva și să crezi că ți-ai găsit alesul. Se pare că multe cupulri și căsnicii se destramă tocmai din cauza acestei greșeli.

Oamenii au impresia că se pot cupla cu cineva numai după o privire, când de fapt este imposibil să "te conectezi" la cineva astfel. Psihologii sunt totuși de acord cu atracția la prima vedere, însă susțin că societatea ne educă greșit, implementându-ne ideea că există "dragoste ca-n filme". Mulți oameni își aleg partenerii pe baza primei priviri.

Se pare că greșim pentru că apreciem unele calități superficiale și astfel ne creem o imagine falsă despre respectiva persoană. Dragostea este mai mult decât o reacție chimică și trebuie controlată, fără a ne pripi în a lua decizii, au mai completat psihologii.

ARTICOLE SIMILARE

Celebritati amatoare de Sex Tape

realitatea

Top 10 mâncăruri afrodisiace

realitatea

A murit de la prea mult sex!

De ce 50% dintre femei mimează orgasmul

realitatea

Andrej Pejic, primul barbat prezent în topul celor mai sexy femei FHM

realitatea

5 motive care dovedesc că filmele porno fac ca bărbații să fie proști la pat

realitatea

2 comentarii

Scrie un comentariu