Tabu
LIFESTYLE

Samsung Electronics România continuă lupta împotriva cancerului de sân

Samsung Electronics România continuă lupta împotriva cancerului de sân și în 2010 prin campania Samsung More Than Talk. Acestă campanie are ca menire strângerea de fonduri ce urmează să fie donate Fundației Renașterea.

 

Astfel, parte a unei inițativei globale (www.morethantalk.eu), Samsung More Than Talk presupune donarea unui leu pentru fiecare telefon mobil, cameră foto sau cameră video care participă în campanie și sunt achiziționate în magazinele partenerilor, în perioada 25 octombrie – 25 noiembrie.

 

In plus, Samsung pune la dispoziția tuturor celor care doresc să se implice în această cauză, în România, o pagină de Facebook special creată: http://www.facebook.com/MoreThanTalk. Astfel, toți cei care doresc sa participe activ în lupta împotriva cancerului la sân sunt invitați să intre pe pagina de Facebook, o comunitate online ce oferă sprijin tuturor celor care vor să vorbească deschis despre această boală și să transmită mai departe informații despre această formă de cancer.

 

Tabu se alatura campaniei Samsung More Than Talk si, impreuna cu Samsung, organizeaza saptamana viitoare o dezbatere despre cancer, despre detectarea si tratarea lui, dar si despre despre viata de dupa vindecare. La aceasta discutie vor participa un medic oncolog si un medic psiholog din partea Fundatiei Renasterea, dar si Dana Vasilescu, Medic Specialist in chirurgie plastica, care va vorbi despre posibilitatile de reconstructie a sanului in urma masectomiei. Dezbaterea va putea fi urmarita prin live streeming pe site-ul Tabu.

 

La nivel global, pe lângă strângerea de fonduri, Samsung s-a concentrat în aceeași măsură pe sporirea gradului de conștientizare asupra cancerului de sân și încurajarea detectării timpurii a bolii. Campania ‘Everyone Is Art’, lansată în septembrie 2010 ca parte a campaniei Samsung More Than Talk, a reușit deja să își atingă scopul la o scală fără precedent.  Mai exact, în data de 15 octombrie, la Londra, a fost dezvăluită lucrarea ‘Everyone Is Art’. Recreerea cunoscutei operei a lui Botticelli a fost realizată cu ajutorul fotografiilor a 1.096 de  femei și bărbați din Europa care suferă de cancer de sân sau care susțin campania de conștientizare a impactului cancerului de sân. 1.096 este numărul femeilor diagnosticate zilnic în Europa cu această boală. Lucrarea, creată de artista britanică Samira Harris, este prima operă de artă gigant realizată și licitată pentru susținerea acestei cauze.

 

ARTICOLE SIMILARE

Ai peste 1000 de prieteni pe Facebook? Atunci trebuie sa stii ASTA!

Unsprezece momente de neuitat de la nunta regală

Andreea Damian

Şoc la Hollywood! Angelina Jolie ar mai avea doar trei ani de trăit

Oscar 2022 | Ce conține cadoul în valoare de peste 100.000 $ oferit tuturor nominalizaților

Andreea Damian

DRAMA primei sotii a lui Alex Velea / Galerie FOTO

Poliţia Română a lansat o melodie împotriva consumului de alcool

Andreea Damian

1 comentariu

Scrie un comentariu