Tabu
Image default
LIFESTYLE

Samsung Electronics România continuă lupta împotriva cancerului de sân

Samsung Electronics România continuă lupta împotriva cancerului de sân și în 2010 prin campania Samsung More Than Talk. Acestă campanie are ca menire strângerea de fonduri ce urmează să fie donate Fundației Renașterea.

 

Astfel, parte a unei inițativei globale (www.morethantalk.eu), Samsung More Than Talk presupune donarea unui leu pentru fiecare telefon mobil, cameră foto sau cameră video care participă în campanie și sunt achiziționate în magazinele partenerilor, în perioada 25 octombrie – 25 noiembrie.

 

In plus, Samsung pune la dispoziția tuturor celor care doresc să se implice în această cauză, în România, o pagină de Facebook special creată: http://www.facebook.com/MoreThanTalk. Astfel, toți cei care doresc sa participe activ în lupta împotriva cancerului la sân sunt invitați să intre pe pagina de Facebook, o comunitate online ce oferă sprijin tuturor celor care vor să vorbească deschis despre această boală și să transmită mai departe informații despre această formă de cancer.

 

Tabu se alatura campaniei Samsung More Than Talk si, impreuna cu Samsung, organizeaza saptamana viitoare o dezbatere despre cancer, despre detectarea si tratarea lui, dar si despre despre viata de dupa vindecare. La aceasta discutie vor participa un medic oncolog si un medic psiholog din partea Fundatiei Renasterea, dar si Dana Vasilescu, Medic Specialist in chirurgie plastica, care va vorbi despre posibilitatile de reconstructie a sanului in urma masectomiei. Dezbaterea va putea fi urmarita prin live streeming pe site-ul Tabu.

 

La nivel global, pe lângă strângerea de fonduri, Samsung s-a concentrat în aceeași măsură pe sporirea gradului de conștientizare asupra cancerului de sân și încurajarea detectării timpurii a bolii. Campania ‘Everyone Is Art’, lansată în septembrie 2010 ca parte a campaniei Samsung More Than Talk, a reușit deja să își atingă scopul la o scală fără precedent.  Mai exact, în data de 15 octombrie, la Londra, a fost dezvăluită lucrarea ‘Everyone Is Art’. Recreerea cunoscutei operei a lui Botticelli a fost realizată cu ajutorul fotografiilor a 1.096 de  femei și bărbați din Europa care suferă de cancer de sân sau care susțin campania de conștientizare a impactului cancerului de sân. 1.096 este numărul femeilor diagnosticate zilnic în Europa cu această boală. Lucrarea, creată de artista britanică Samira Harris, este prima operă de artă gigant realizată și licitată pentru susținerea acestei cauze.

 

ARTICOLE SIMILARE

Era sau nu imbracata in calugarita IULIA cand a fost gasita?

Dan Negru: “Bianca Dragusanu si Mihaela Radulescu nu au nicio valoare!” Ce l-a determinat sa spuna asta!

Michi de la «Şuie Paparude», în comă de gradul III dupa infarctul suferit

Glorie, esec, sperante: Cea mai celebra fetita romanca de la TV se intoarce!

realitatea

Alex Velea i-a compus Iuliei Albu o poezie in care o face praf! “Iulia Albu A.K.A. Muma Pădurii!!!”

Ozana Barabancea: “Eu sunt o aparitie! Eu aleg barbatii, nu ei pe mine!”

1 comentariu

JoonHoe 9 December 2012 at 10:55

(Electronics) I have this Tv for a week now. Overall I am sfiasited with this TV but not sfiasited with the browser. You get no sound when you play any video using the browser, if want to watch videos on cnn.com you get to see the picture but not hear it. So quite disappointed with the browser not supporting sound.The only reason why I went for this TV over UN40D6000 is for the browser , so if you do not need the browser go for UN40D6000 to save some $$$..

Răspunde

Scrie un comentariu