Home > Agenda > stiri > Sandra Bullock, sărut pasional cu Scarlett Johansson – FOTO

Sandra Bullock, sărut pasional cu Scarlett Johansson – FOTO

Sandra Bullock are nu nou hobby, acela de a săruta femei. Actrița a avut pe 6 iunie, la MTV Movie Awards, prima apariție publică după scandalul provocat de infidelitățile soțul ei, Jesse James. Sandra a primit un premiu simbolic și a profitat de această ocazie pentru a o săruta pe cea care i-a înmânat trofeul, Scarlett Johansson.

Johansson nu a fost deloc deranjată de inițiativa lui Bullock și chiar a părut să se bucure de momentul respectiv. Sandra nu este la prima ispravă de acest fel, ultima ei victimă fiind chiar celebra Meryl Streep pe care a sărutat-o la gala Critics’Choice Awards în ianuarie. De altfel, Bullock a menționat respectivul moment chiar și când a primit Oscarul spunând că Meryl sărută extrem de bine.

Imediat după sărutul cu Scarlett, Sandra i-a rugat pe toți să nu o mai trateze ca pe o victimă și să o ajute să revină la normal. "Vă rog să începeți din nou să faceți mișto de mine și să mă ajutați să revin la normal pentru că terapia este extrem de scumpă", a spus actrița.


Articole asemanatoare
Celebritati nascute pe 26 iulie!
Captură la dublu: o comedie în stil Sandra Bullock
Kate Moss a descoperit secretul tineretii vesnice
Chris Brown ar putea ajunge la inchisoare, acuzat de jaf

Loading...

Comenteaza acest articol

Sandra Bullock, sărut pasional cu Scarlett Johansson – FOTO

by admin   1 min
0