Tabu
Image default
CULTURE

SANTANA in concert la Bucuresti!

SANTANA va concerta vara aceasta pentru prima data in Romania! Concertul va avea loc sambata, 4 iulie, in cadrul festivalului B’ESTFEST 2009.

Santana se poate lauda cu vanzari de mai mult de 90 de milioane de discuri in toata lumea, mii de show-uri in fata a peste 100 de milioane de fani de pe toate continentele, zece premii Grammy, precum si includerea in “Rock and Roll Hall of Fame” (1998), unde Carlos Santana este descris drept “lumina calauzitoare si un adevarat virtuoz al muzicii rock”.

Santana va concerta in cadrul festivalului B’ESTFEST 2009, in data de 4 iulie. B’ESTFEST va avea loc in perioada 1-5 iulie, la Romexpo, lista artistilor confirmati pana in prezent, precum si mai multe informatii despre festival fiind disponibile pe site-ul www.bestfest.ro. Biletele pentru “Ziua Zero” si biletele de o zi (110 lei pana pe 1 aprilie; 130 lei in perioada 2 aprilie – 30 iunie; 150 lei pe durata festivalului si la intrare), cele pentru AFTERSHOCK (100 lei si 150 lei, in functie de distanta fata de scena), precum si abonamentele pentru 2, 3 si 4 iulie (270 lei) sunt disponibile pe www.myticket.ro si in Diverta.

ARTICOLE SIMILARE

Bucurestiul in weekend, 28-30 octombrie

realitatea

5 lucruri pe care ar trebui sa le tinem secrete

realitatea

Stiai de ce oamenii destepți trăiesc mai mult decât ceilalți?

realitatea

Sărbătoritul zilei de 24 iunie

realitatea

Zile importante din luna octombrie

realitatea

RECORD: cumpărăm un milion de sticle de plastic pe minut – 91% din ele nu sunt reciclate

realitatea

Scrie un comentariu