Home > Fashion > Sarbatoreste cu Bien Savvy!

Sarbatoreste cu Bien Savvy!


Pe 3 aprilie, sarbatoreste cu Bien Savvy 10 Fabulous Years in Romania! Cadoul lor pentru tine: -70% OFF la rochiile de seara din colectiile BIEN SAVVY!

Pentru ca ai fost alaturi de ei timp de 10 ani frumosi, in care v-ati bucurat, v-ati redescoperit si ati trait impreuna clipe emotionante, Bien Savvy isi doresc sa sarbatoreasca acest eveniment cu tine. Au pregatit o zi fabuloasa de shopping in BIEN SAVVY Bucuresti (Atelier), Brasov si Constanta, cand cele mai frumoase rochii de seara si de cocktail din colectiile BIEN SAVVY vor avea preturi fabuloase.

Vei descoperi rochiile de seara din colectiile BIEN SAVVY si La Sposa care starnesc pasiuni: Follow Me, Fall in Love, Vanity, In the Mood, Moments si make a WISH. Sunt rochiile de seara de care te-ai indragostit, in care ti-ai dorit sa stralucesti la evenimentele importante din viata ta si pe care le poti achizitiona pe 3 aprilie la un pret de vis. Intra pe www.biensavvy.ro pentru a descoperi colectiile si reducerile disponibile la acest eveniment.

Asadar vineri, 3 aprilie, intre 10 AM si 8 PM esti asteptata in BIEN SAVVY Bucuresti (Atelier Popa Soare 26), Constanta (Bd. Ferdinand 19) si Brasov (Bd. 15 noiembrie 36). Prima venita, este prima servita. Vino insotita doar de o prietena si fii pregatita sa imparti cabina de proba. Spatiul este limitat si trebuie ca fiecare dintre voi sa se bucure de aceasta zi. Sample Sale cu stoc limitat.

Articole asemanatoare
Haul – noul instrument de marketing pentru branduri care pare nevinovat dar creează dependență
Noul show Burberry readuce în lumina reflectoarelor trendul rave dar și diferențele sociale
dyfashion
DyFashion – universul femeilor pasionate de modă
rihanna
Rihanna lansează un brand de fashion de lux

Comenteaza acest articol

Sarbatoreste cu Bien Savvy!

by realitatea   1 min
0