Home > Agenda > SCHUMACHER n-a murit! Ce zice SPITALUL!

SCHUMACHER n-a murit! Ce zice SPITALUL!

În cursul zilei de joi, 6 februarie, după ora 15 (ora României) s-a propagat în spaţiul virtual informaţia că septuplul campion mondial de Formula 1 Michael Schumacher ar fi încetat din viaţă.

Vezi şi MICHAEL SCHUMACHER, batjocorit de o revistă germană: PRIVIŢI-L cum arată după accident FOTO

Această informaţie a fost atât ferm prezentată încât i-a forţat pe şefii clinicii din Grenoble, unde este internat Schumi, să reacţioneze. Serge Pueyo, jurnalist la postul de televiziune RTL France, prezent la Grenoble, a postat pe Twitter în cursul serii: “Spitalul din Grenoble dezminte decesul lui Michael Schumacher. Un medic de la CHU Grenoble, unde se află Schumacher, a dezminţit decesul. Zvonurile începuseră se circule după ora 15…“.

“Să te trezeşti din comă nu este exact cum vedem în filme. Este un proces care decurge treptat şi care poate dura zile sau chiar săptămâni. Pentru familie, teama iniţială dacă pacientul va supravieţui este înlocuită acum de teama cu privire la recuperarea lui. Cum îşi va reveni şi cum va fi de acum încolo omul pe care îl iubesc!”, a spus Luke Griggs, specialist în neurologie, pentru BBC.

Michael Schumacher ar putea rămâne toată viaţa într-o stare vegetativă persistentă după accidentul de la schi. Asta înseamnă că fostul campion de formula 1 nu va avea activitate mentală conştientă, din cauza unor leziuni ale emisferelor cerebrale. Schumi ar rămâne cu reflexele şi stările de veghe şi de somn. Vestea vine din partea directorului departamentului de urgenţă al spitalului din Hamburg.
Medicii de la Spitalul din Grenoble au spus că Schumacher a reacţionat la reducerea sedativelor puternice care îl menţineau în coma artificială şi fac mai multe teste ca să afle dacă are activitate cerebrală conştientă sau nu.

schumacher ski


Loading...

Comenteaza acest articol

SCHUMACHER n-a murit! Ce zice SPITALUL!

by   1 min
0