Tabu
Image default
LIFESTYLE

Secretul incredibil al lui Mircea Solcanu: TUMOARE PE CREIER!

Prezentatorul Povestirilor de noapte a fost la un pas de moarte. Solcanu a descoperit acum mai bine de jumatate de an ca avea o tumoare pe creier, insa a tinut secret acest lucru.
“Aveam tumoarea de un an, dar nu am descoperit-o. Când eram la Dansez pentru tine, antrenoarea ma tot intreba daca aud sau nu. Ei bine, se pare ca tumoarea era atat de mare incat mi-a spart timpanul, imi iesise prin ureche. Am fost la Spitalul Elias, unde doctora Safta mi-a descoperit tumoara doar uitandu-se in urechea mea, si tot ea mi-a dat puterea si sa rezist”, a marturisit vedeta, invitata la Happy Hour.

Operatia a avut loc in urma cu doua saptamani, la Viena, pentru ca in Romania era deja prea tarziu ca sa mai spere la o reusita, si a durat noua ore, iar in anestezie a stat unsprezece ore. ” M-am dus singur in Viena la operatie. Oricum la marile batalii in viata, si cand te nasti si cand mori, esti singur. Riscul cel mai mare era sa imi pierd mimica, de asemenea puteam sa-mi pierd si auzul sau vazul. Dar mi-am dat seama ca Dumnezeu ii iubeste si pe homosexuali. E putin important ce bagi tu in… oriunde, e mai important ce bagi in suflet”, este de parere Mircea Solcanu.

ARTICOLE SIMILARE

WorldVentures, o companie care le aduce romanilor vacante de vis

realitatea

De 28 de ani, bea 10 litri de cola pe zi

ELENA BASESCU a nascut! Traian Basescu are o nepotica!

realitatea

Charlie Sheen: “Fosta nevasta mi-a omorat copilul!”

Franța încă învață ce e rasismul și o demonstrează cu procesul rapperului Nick Conrad

Andreea Damian

Ce a învăţat Andreea Raicu din relaţiile eşuate: «Există cineva care nu a suferit din dragoste?»

Scrie un comentariu