Tabu
Image default
What's hot

Serban Huidu, INDURERAT! Primele cuvinte de la moartea mamei sale!

Mama lui Serban Huidu a incetat din viata saptamana trecuta dupa o lupta grea cu boala.

Carcotasul este extrem de afectat de faptul ca cea care i-a dat viata nu mai este printre noi si a tinut sa transmita un mesaj tuturor celor care inca sunt alaturi de el dupa tot ce a patit.

“Va aduc in discutie o generatie care prin munca si sacrificiul ei ne-a facut pe noi ce suntem azi! Generatia care a facut canalul, care a construit, cand inca se mai construia ceva fara deja celebrele fonduri europene, care a suportat industrializarea fortata cu pretul sanatatii si al vietii, care a dat tarii cat mai multi decretei facand avorturi cu andreaua sau sarind de pe dulap,care a suportat cu stoicism toate ororile unui sistem bolnav, care s-a saturat pana peste cap de “bunastare” minciuna si hainele gri si a dat peste turcisme, manele, cocalari si alte jeguri!

Prin sacrificiul lor avem noi azi puterea de a exista! Ei ne-au crescut, ei s-au sacrificat si ei si-au dorit o Romanie mai buna pe care noi, epigonii, nu am stiut sa le-o dam! Le dam in schimb la batranete un stat de toata jena si replici de genul: “generatie de bosorogi cat o sa va mai tinem in spate”? Cei ce spun asta uita ca oameni ca ei au ajuns cum au ajuns independent de vointa lor si cand s-au ridicat ,cu aceea farama de demnitate, au rasturnat munti si au facut ca vocea Romaniei sa fie auzita de tot globul!

Mi-am luat ramas bun zilele trecute de la cea care mi-a dat viata, cea care a trecut prin toate grozaviile descrise mai sus si cea care m-a invatat ceea ce sunt azi! Cea care m-a facut sa sper ca se poate mai bine. Cea care m-a indrumat sa fiu om! Cea care, mare cercetator , avea frigiderul gol acasa si un frig de crapau geamurile! Cea cu care faceam temele la lumina lumanarii si cea cu care orice disputa se termina la Larousse-dictionarul care pentru acele vremuri era echivalentul cult al wikipediei de azi!

Iti multumesc pentru ce am ajuns azi cu bunele si relele mele si nu voi uita niciodata de unde am plecat si ce m-ai invatat. Am sa ma straduiesc sa fiu un parinte la fel de bun ca tine! Mergi cu bine Mama!” a scris Serban pe blogul lui.

ARTICOLE SIMILARE

Aceste clişee ne dor: Las’ că ştii tu!

Monica Anghel, DE NERECUNOSCUT fără machiaj!

Ce bărbat a pierdut Corina Dănilă! Norris Măgeanu, într-o ipostază sexy

Totul despre LASATA SECULUI

Acesta este iubitul lui John Travolta

VEDETA de la noi si-a gasit nevasta in filme XXX!

Scrie un comentariu