Home > Lifestyle > Lovitura dura pentru Bendeac: Pozitia oficiala a trustului la care lucreaza!

Lovitura dura pentru Bendeac: Pozitia oficiala a trustului la care lucreaza!

Reprezentantii Antena Group au emis un comunicat de presa privind “cazul” Mihai Bendeac. In timp ce realizatorul “iComedy” sustine ca i-a fost ingradita libertatea de exprimare”, oficialii trustului Intact spun ca actorul a creat conflicte cu valori si simboluri culturale.

“Antena Group se delimiteaza de afirmatiile publice facute de Mihai Bendeac, considerand ca acestea sunt opinii personale, care nu au niciun fel de legatura cu prevederile din contractul semnat cu compania noastra.

Obligatiile contractuale ale lui Mihai Bendeac sunt acelea de a realiza un program de divertisment de tip comedy-show, adaptat specificului unei statii generaliste de televiziune, a carei misiune este de a produce si difuza divertisment pentru intreaga familie.

Realizatorul Mihai Bendeac a ales ca, in numele libertatii de exprimare si folosindu-se de statutul uneia dintre cele mai puternice statii TV din Romania, sa creeze conflicte de natura personala cu valorile si simbolurile culturale ale Romaniei (vezi cazul actorului Alexandru Arsinel), precum si cu valorile spirituale ale Romaniei (vezi cazul Bisericii Ortodoxe Romane, Preafericitul Parinte Patriarh Daniel). Aceste decizii unilaterale au fost de natura a afecta prestigiul acestor valori, pe care Antena 1 le respecta intru totul, precum si imaginea statiei noastre, construita in cei 20 de ani de activitate.

Intelegem ca, pentru Mihai Bendeac, conflictele personale reprezinta un scop in sine, fapt demonstrat si de alegatiile comunicate public pe pagina sa de socializare, invocand mize personale in numele libertatii de exprimare.

Atata vreme cat propunerile de continut emise de Mihai Bendeac pentru emisiunea iComedy sunt conflictuale, defaimatoare, triviale, denigratoare sau aduc atingere valorilor publice, consideram ca aceasta “atitudine artistica” incalca flagrant obligatiile contractuale si editoriale asumate de acesta inca de la inceputul proiectului.

Antena 1 sustine continuarea proiectului iComedy atat timp cat continutul emisiunii va fi creat pentru telespectatorii postului si nu pentru rafuieli personale ale realizatorului acesteia.”

Dupa ce a vazut care este reactia “sefilor”, Mihai Bendeac a reactionat pe contul de Facebook: “GENIAL!!! icon smile Lovitura dura pentru Bendeac: Pozitia oficiala a trustului la care lucreaza! )) Acum ati inteles? Valorile patriei sunt: Patriarhul, Arsinel, Antena 3 si vreo 2-3 persoane… icon smile  )”.

Articole asemanatoare
Mihai Bendeac râde de o tentativă de viol într-o țară în care zilnic sunt violate 6 femei
BENDEAC in locul lui MIHAI PETRE la “Romanii au talent”
BENDEAC – poza nud pentru mama lui! Ce zice MAMA!
Iti vine sa crezi ca matusa lui Mihai Bendeac arata ASA?

Comenteaza acest articol

Lovitura dura pentru Bendeac: Pozitia oficiala a trustului la care lucreaza!

by   1 min
0