Tabu
Image default
lifestyle

SERBAN IONESCU – aniversare trista! Isi doreste sfarsitul!

Actorul Serban Ionescu implineste 62 ani – cea mai trista aniversare a lui, tintuit la pat de o boala ingrozitoare, scleroza amiotrofica. Despartit de sotia sa Magda Catone, dupa ce s-a plimbat prin spitale din Germania si Romania, acum este gazduit si intretinut de prieteni. Şerban Ionescu are momente când se pierde şi nu-i mai recunoaşte pe cei din jur. Iar când e lucid, se gândeşte că sfârşitul îi e aproape. “Boala l-a distrus… L-a transformat într-o legumă. Spune mereu că nu mai rezistă… Nu se mai gândeşte decât la moarte şi zice că nu mai are nici un rost să trăiască. Atunci când îl vizitez, e mereu cu ochii în lacrimi”, a mărturisit unul dintre apropiaţii actorului.
Şerban Ionescu a fost internat din nou săptămâna aceasta, la Spitalul Elias din Capitală, iar starea sa este, după spusele celor care-l îngrijesc, foarte gravă: nu mai poate înghiţi şi este hrănit exclusiv cu ajutorul perfuziilor.

Cheltuielile necesare îngrijirii lui se ridică la deloc neglijabila sumă de 1.000 de euro lunar, dar Cătălin Dancu, avocatul lui şi totodată cel care scoate această sumă din buzunar, spune că prietenia lui Şerban e mai importantă decât toţi banii şi că-l va îngriji cât va fi nevoie. Tot Dancu se ocupă de divorţul lui Şerban de Magda Catone (54 de ani), pentru care a fost stabilit un nou termen de judecată pe 19 octombrie.

Mai mult: Şerban Ionescu nu se mai gândeşte decât la moarte – Vedete de la noi | Libertatea.ro

ARTICOLE SIMILARE

Şerban Ionescu, resemnat! Medicii de la Elias l-au trimis acasă

Asasinul JAPONEZEI i-a speriat pe anchetatori!

Kim Kardashian, cum nu ati mai vazut-o!

Corina Danila a iesit in lume dupa o pauza de patru ani! Vezi aici cum arata acum

58% dintre români au folosit IM pentru a spune “Te iubesc” pentru prima dată!

realitatea

Pamela Anderson, terorizată de mama ei

realitatea

Scrie un comentariu