Tabu
Image default
FASHIONSlider

[Sex And The City] Redescoperirea fustei tutu

Tutul din tul a devenit o piesă vestimentară foarte populară în rândul femeilor grație ținutelor emblematice ale personajului principal Carrie Bradshaw din serialul Sex And The City. Noile colecții haute couture revin asupra deja faimosului model de fustă-jupon. 

Sex And The Fashion

În materie de modă, Sex And The City se numără, fără dar și poate, printre cele mai influente seriale din toate timpurile. Secvențele în care personajul Carrie Bradshaw, interpretat cu mult umor de actrița Sarah Jessica Parker, se plimbă pe 5th Avenue într-un tutu au devenit legendare atât în rândul fanilor serialului, cât și al celor pasionați de modă. 

Tutul provine din lumea dansului, însă, odată cu Sex And The City, această piesă vestimentară a depășit granițele contextului său originar și a căpătat un statut aparte în industria fashion. 

Tutu la timpul prezent

Nelipsit din garderoba multor femei de pe mapamond și indiscutabil asociat cu personajul Carrie Bradshaw, tutul revine în tendințe în sezonul primăvară-vară 2021, fiind una dintre piesele-reper care au acaparat podiumurile haute couture. 

Prezentat în mediul online la sfârșitul lunii ianuarie, evenimentul Paris Couture Week a readus în lumina reflectoarelor tutul. L-am putut admira la Chanel, într-o variantă din tul negru, în combinație cu o cămașă supradimensionată din mătase albă. Apoi l-am văzut propus de casa Valentino, într-o versiune minimalistă, în timp ce Viktor & Rolf s-a inspirat, pentru acest tutu contemporan, din feeria universului oniric, îmbinând fantezia cu accentele rebele. 

ARTICOLE SIMILARE

Angajați chinezi forțați să bea urină și să mănânce gândaci drept pedeapsă

realitatea

Sienna și Savannah Miller la săptămâna modei de la Londra

realitatea

Iunie 2019 a fost cea mai călduroasă lună din istorie

Andreea Damian

Povestea Slujitoarei – Handmaid’s Tale – sezonul trei – din iunie pe micile ecrane

realitatea

Cine este Anamaria Vartolomei, actrița franco-română care a câștigat Premiul César pentru cea mai bună tânără speranță feminină

Andreea Damian

Labioplastia – moft sau necesitate?

realitatea

Scrie un comentariu