Tabu
Image default
FASHION Slider

[Sex And The City] Redescoperirea fustei tutu

Tutul din tul a devenit o piesă vestimentară foarte populară în rândul femeilor grație ținutelor emblematice ale personajului principal Carrie Bradshaw din serialul Sex And The City. Noile colecții haute couture revin asupra deja faimosului model de fustă-jupon. 

Sex And The Fashion

În materie de modă, Sex And The City se numără, fără dar și poate, printre cele mai influente seriale din toate timpurile. Secvențele în care personajul Carrie Bradshaw, interpretat cu mult umor de actrița Sarah Jessica Parker, se plimbă pe 5th Avenue într-un tutu au devenit legendare atât în rândul fanilor serialului, cât și al celor pasionați de modă. 

Tutul provine din lumea dansului, însă, odată cu Sex And The City, această piesă vestimentară a depășit granițele contextului său originar și a căpătat un statut aparte în industria fashion. 

Tutu la timpul prezent

Nelipsit din garderoba multor femei de pe mapamond și indiscutabil asociat cu personajul Carrie Bradshaw, tutul revine în tendințe în sezonul primăvară-vară 2021, fiind una dintre piesele-reper care au acaparat podiumurile haute couture. 

Prezentat în mediul online la sfârșitul lunii ianuarie, evenimentul Paris Couture Week a readus în lumina reflectoarelor tutul. L-am putut admira la Chanel, într-o variantă din tul negru, în combinație cu o cămașă supradimensionată din mătase albă. Apoi l-am văzut propus de casa Valentino, într-o versiune minimalistă, în timp ce Viktor & Rolf s-a inspirat, pentru acest tutu contemporan, din feeria universului oniric, îmbinând fantezia cu accentele rebele. 

ARTICOLE SIMILARE

Tânără arestată și amendată din cauza costumului de baie cu care a apărut la plajă

Andreea Damian

Gisele Bundchen, picioare fără sfârșit în Numero

realitatea

Kate Moss, imaginea Isabel Marrant

realitatea

Tulburare de sezon: de ce ianuarie este noul septembrie în modă

Andreea Damian

Care sunt principalele calitati si defecte gasite la prieteni?

realitatea

Tom Ford a bandajat-o pe Crystal Renn in Vogue Paris

realitatea

Scrie un comentariu