Tabu
lifestyle

SHAKIRA goala inainte sa nasca! FOTO!

Shakira a pozat îmbrăcată sumar cu puţin timp înainte de a deveni mamă. Fotografiile fac parte dintr-o campanie UNICEF.

Shakira şi iubitul ei, fotbalistul Barcelonei Gerard Pique, au decis să pozeze într-o ipostază inedită cu puţin timp înainte de venirea pe lume a primului lor copil. Shakira poartă doar un sutien şi o fustă lungă, iar Pique este îmbrăcat doar într-o pereche de pantaloni.

Împreună cu UNICEF, cântăreaţa şi fotbalistul duc o campania pentru a determina oamenii să cumpere cadouri pentru bebeluşii ce vor ajunge pe lume în ţările defavorizate, potrivit Mediafax. Shakira, 35 de ani, calcă astfel pe urmele lui Demi Moore, Cindy Crawford, Claudia Schiffer, Jessica Simpson sau Britney Spears, care au pozat cu puţin timp înainte să nască.

Astfel, cei doi îşi intâmpină familia şi prietenii la o petrecere virtuală în cinstea sosirii pe lume a primului lor copil. Cântăreaţa a decis să nu pozeze pentru coperta unei reviste şi a postat fotografiile pe pagina personală de Twitter. Portretele au fost realizate de artistul Jaume de Laiguana.

In Romania, cel mai frumos asemenea pictorial a fost realizat de Andreea Spataru,l gravida in 7 luni, ideea apartinandu-i lui Dan-Silviu Boerescu (fotograf- Doru Amariucai, art director – Razvan Anghelescu).

ARTICOLE SIMILARE

VICTOR PONTA – casatorie in secret in China!

BLOW JOB numai cu fete frumoase. Nu e ceea ce credeti! VIDEO

Moldoveanca Xenia Deli pozeaza pentru Victoria’s Secret

TOP 10 cele mai mari păcăleli de 1 aprilie

realitatea

Intell Psy Group organizează The National Conference of Business Psychology

Brandul Nokia are probleme de conectare

realitatea

1 comentariu

Scrie un comentariu