Tabu
Image default
lifestyle

Soc! SICRIUL lui Sergiu Nicolaescu e GOL???


Văduva lui Sergiu Nicolaescu, îndrăgitul regizor care a murit joi dimineață, la vârsta de 82 de ani, a luat o decizie care a bulversat opinia publică. Dana Ionică, în vârstă de 35 de ani, a hotărât ca sicriul în care se află trupul neînsuflețit al maestrului să fie sigilat.
Actorul Mircea N.Stoian, unul dintre colaboratorii lui Sergiu Nicolaescu susţine că în sicriul depus la Cercul Militar nu se află trupul fostului regizor. ”Sergiu Nicolaescu a fost un creştin practicant, deci nu pot crede în ideea vehiculată a incinerării! Cred că familia doreşte să îi facă o înnmormântare creştinească şi a indus ideea că ar fi dorit să fie incinerat. Aproape sigur va merge dincolo cu slujbă creştinească, departe de ochii lumii. Să nu uităm că el a fost un mare maestru al deghizării şi poate şi acum a apelat la arta sa”, a spus actorul, la RTV.
Sebastian Papaiani a ajuns în această dimineaţă la Cercul Militar, acolo unde a fost depus trupul neînsufleţit al lui Sergiu Nicolaescu. “Nu cred că Sergiu Nicolaescu a vrut sa fie îngropat ca o cenusa comunista. Ce a zis el atunci, a zis pentru ca asa era perioada, dar in sufletul lui era un om ca oricare altul”, a declarat Sebastian Papaiani, în vârstă de 76 de ani.
Acesta a adăugat: “Nu înţeleg de ce nu e sicriul descoperit pentru că Nicolaescu si-a dorit toată viata să fie văzut”.
Dana Ionica, soţia lui Sergiu Nicolaescu, a vrut sa clarifice situatia cu privire la sicriul in care se afla trupul neinsufletit al maestrului. “A fost dorinta lui sa fie sicriul inchis!”, a spus vaduva marelui regizor.

Mai mult: Şocant! Sicriul lui Sergiu Nicolaescu este gol? Un actor care l-a cunoscut pe regizor susţine acest lucru – Vedete de la noi | Libertatea.ro

ARTICOLE SIMILARE

Noul zid al Europei?

realitatea

Ghici cine…

realitatea

EXCLUSIV TABU: interviu cu Rudy Giuliani

realitatea

Evgeni Plushenko se reintoarce in competitiile de patinaj artistic!

realitatea

30 de LUCRURI pe care orice femeie trebuie sa le AIBA si sa le STIE pana la 30 DE ANI

The Canteen cunoaste reteta unui Craciun de neuitat

Scrie un comentariu