Tabu
lifestyle

Soc! SICRIUL lui Sergiu Nicolaescu e GOL???


Văduva lui Sergiu Nicolaescu, îndrăgitul regizor care a murit joi dimineață, la vârsta de 82 de ani, a luat o decizie care a bulversat opinia publică. Dana Ionică, în vârstă de 35 de ani, a hotărât ca sicriul în care se află trupul neînsuflețit al maestrului să fie sigilat.
Actorul Mircea N.Stoian, unul dintre colaboratorii lui Sergiu Nicolaescu susţine că în sicriul depus la Cercul Militar nu se află trupul fostului regizor. ”Sergiu Nicolaescu a fost un creştin practicant, deci nu pot crede în ideea vehiculată a incinerării! Cred că familia doreşte să îi facă o înnmormântare creştinească şi a indus ideea că ar fi dorit să fie incinerat. Aproape sigur va merge dincolo cu slujbă creştinească, departe de ochii lumii. Să nu uităm că el a fost un mare maestru al deghizării şi poate şi acum a apelat la arta sa”, a spus actorul, la RTV.
Sebastian Papaiani a ajuns în această dimineaţă la Cercul Militar, acolo unde a fost depus trupul neînsufleţit al lui Sergiu Nicolaescu. “Nu cred că Sergiu Nicolaescu a vrut sa fie îngropat ca o cenusa comunista. Ce a zis el atunci, a zis pentru ca asa era perioada, dar in sufletul lui era un om ca oricare altul”, a declarat Sebastian Papaiani, în vârstă de 76 de ani.
Acesta a adăugat: “Nu înţeleg de ce nu e sicriul descoperit pentru că Nicolaescu si-a dorit toată viata să fie văzut”.
Dana Ionica, soţia lui Sergiu Nicolaescu, a vrut sa clarifice situatia cu privire la sicriul in care se afla trupul neinsufletit al maestrului. “A fost dorinta lui sa fie sicriul inchis!”, a spus vaduva marelui regizor.

Mai mult: Şocant! Sicriul lui Sergiu Nicolaescu este gol? Un actor care l-a cunoscut pe regizor susţine acest lucru – Vedete de la noi | Libertatea.ro

ARTICOLE SIMILARE

Povestiri din Miserupia – fragment în exclusivitate

Angelina Jolie provoacă proteste în Bosnia

realitatea

Topul celor mai stilați copii de vedete

realitatea

Femeia cu cele mai mari şolduri din lume!

KATE MOSS – nuduri artistice impresionante / Galerie FOTO

Personalități gay – Cynthia Nixon

realitatea

Scrie un comentariu