Home > Lifestyle > Silviu Prigoana da tot din casa: “Adriana are un salariu exorbitant la Antena”

Silviu Prigoana da tot din casa: “Adriana are un salariu exorbitant la Antena”

Silviu Prigoana si Adriana Bahmuteanu sunt din nou la cutite. Se pare ca motivul sunt banii. Omul de afaceri sustine ca ei ii teama ca o sa ramana fara bani in caz ca el decide sa divorteze.

“Adriana este nefericita fiindca ii asculta pe avocati. Nici eu nu stiu ce a apucat-o acum. Ea a primit de la mine aproape un milion de euro. Ea a spus ca a avut cea mai trista zi de nastere, adevarul este ca si-a petrecut ziua de nastere cu baietiiei, care i-au facut tort. Eu am vrut sa ii organizez o petrecere, dar nu a vrut. Sfarsitul zilei a fost urat. A apucat-o plansul fiindca a mancat-o limba. Ea s-a intors acasa cu copiii fiindca a crezut ca o sa primeasca banii fara proces. Eu i-am dat un partament, un teren si bani inainte cu 2 luni sa se intoarca la mine.

Adriana nu moare de foame. Ea castiga bani din gradinita, din atelier, are un salariu bun la televiziune. A adus dovada la tribunal. Ia 120 de milioane de lei pe luna de la Antena. Patru mii de euro este un salariu exorbitant”, a spus Silviu Prigoana.

Articole asemanatoare
Andrei Zaharescu e consul al Romaniei la Cape Town. Vezi cat castiga acum
Ea este sora nestiuta a Adrianei Bahmuteanu! A suferit si ea de pe urma lui Prigoana
Adriana Bahmuţeanu: «Dacă mor, să ştiţi că soţul meu mi-a pus pistolul în mână»
La 95 de ani, Beligan câştigă 1.000 de lei pe spectacol

1 Response

Comenteaza acest articol

Silviu Prigoana da tot din casa: “Adriana are un salariu exorbitant la Antena”

by   1 min
1