Home > Lifestyle > Simona Gherghe, aproape de infarct: “Doamne Dumnezeule! M-au luat toate caldurile!”

Simona Gherghe, aproape de infarct: “Doamne Dumnezeule! M-au luat toate caldurile!”

Desi spera sa aiba parte de liniste, acum in perioada postului Pastelui, Simona Gherghe era cat pe ce sa faca infarct in direct.

Pe Simona Gherghe au trecut-o toate apele in momentul in care Nicu Gigantul, unul dintre invitatii emisiunii “Acces Direct” de vineri,  a inceput sa injure ca la usa cortului. Acesta se certa cu Aurel Padureanu, pe seama unui scandal mai vechi, si a uitat complet ca se afla in direct si ca show-ul de televiziune este difuzat la o ora care nu permite un asemenea limbaj.

“Cine a cantat prima data la Sarpele? Voi ati venit dupa si m-ati dat afara, ai vrut sa imi dai cu paharul in cap. M-ati lasat fara serviciu. Apoi am venit inapoi, iar in toamna iar am fost dat afara. Fara sa zic niciun cuvant, m-ai injurat, f***-ti mortii ma-tii”, a spus Nicu Gigantul, spre oroarea Simonei Gherghe, care a crezut ca ii cade cerul in cap.

“Auuuu, Doamne fereste! Fara injuraturi! Doamne Dumnezeule, si eram asa de linistita!  Va rog sa va cereti scuze. M-au luat toate caldurile”, a spus prezentatoarea show-ului “Acces Direct”.

Articole asemanatoare
Uite cât de URÂT PICTEAZĂ Simona Gherghe!
A recunoscut! Simona Gherghe si-a facut o operatie estetica in weekend
Simona Gherghe, ÎNLOCUITĂ de Dan Capatos la “Acces direct”!
Simona Gherghe isi bate joc de propria ei emisiune! Pana si ei i se par penibile stirile!

Comenteaza acest articol

Simona Gherghe, aproape de infarct: “Doamne Dumnezeule! M-au luat toate caldurile!”

by   1 min
0