Home > Lifestyle > SMILEY – cavaler de onoare la nunta lui ALEX cu BRIGHI! Galerie FOTO!

SMILEY – cavaler de onoare la nunta lui ALEX cu BRIGHI! Galerie FOTO!

SMILEY a fost cavaler de onoare la nunta celui mai bun prieten al sau! I s-au oferit bani pentru dedicatii, la fel ca lautarilor! Cel mai bun prieten al lui Smiley, tour managerul sau, Alex, si-a pus de curand pirostriile, aleasa lui fiind, BRIGHI, o frumoasa artista care participa la Vocea Romaniei. Invitatii la petrecerea de nunta din Pitesti au fost alesi pe spranceana. Nu puteau sa lipseasca Smiley, cavalerul de onoare, si Alex Velea, doi dintre prietenii cei mai buni ai mirelui.

Proaspatul insuratel este amicul de suflet al lui Smiley, dar si angajatul acestuia, iar sotia lui este nimeni alta decat cantareata Brighi, care l-a pus pe solist intr-o situatie delicata la Vocea Romaniei. Frumoasa este participanta in editia actuala a concursului si, ca sa nu lase loc de interpretari, “Zambaretul” a spus ca nu o va accepta in echipa lui desi are o voce exceptionala.

Revenind la petrecerea de pomina, trebuie sa mentionam ca Smiley si Velea au facut show de show la evenimentul amicului si colegului lor. Pe langa piesele consacrate,care au scos toti petrecaretii la dans, cantaretii au aratat ca se pricep si la “stand up comedy”, starnind hohote de ras cu replicile lor spiritual, conform www.wowbiz.ro .

Mai mult decat atat, juratul de la Vocea Romaniei a bifat o premiera in cariera sa. A primit, la fel ca Adi Minune si Florin Salam, bani din dedicatii. Suma incasata nu a fost substantiala, ca in cazul lautarilor, ci o bancnota de 10 lei, care a ajuns insa inapoi la posesorul de drept.

Articole asemanatoare
nunta
Cum îți planifici nunta în toiul epidemiei COVID-19
alex velea
Alex Velea are o nouă surpriză pentru fanii lui! Ce pregătește solistul
Antonia-Iacobescu
Antonia e în al nouălea cer! Ce i s-a întâmplat vedetei?
restaurant
Cum alegi un restaurant pentru un eveniment important în anul 2020?

SMILEY – cavaler de onoare la nunta lui ALEX cu BRIGHI! Galerie FOTO!

by   1 min
1