Tabu
Image default
LIFESTYLE What's hot

SMILEY – cavaler de onoare la nunta lui ALEX cu BRIGHI! Galerie FOTO!

SMILEY a fost cavaler de onoare la nunta celui mai bun prieten al sau! I s-au oferit bani pentru dedicatii, la fel ca lautarilor! Cel mai bun prieten al lui Smiley, tour managerul sau, Alex, si-a pus de curand pirostriile, aleasa lui fiind, BRIGHI, o frumoasa artista care participa la Vocea Romaniei. Invitatii la petrecerea de nunta din Pitesti au fost alesi pe spranceana. Nu puteau sa lipseasca Smiley, cavalerul de onoare, si Alex Velea, doi dintre prietenii cei mai buni ai mirelui.

Proaspatul insuratel este amicul de suflet al lui Smiley, dar si angajatul acestuia, iar sotia lui este nimeni alta decat cantareata Brighi, care l-a pus pe solist intr-o situatie delicata la Vocea Romaniei. Frumoasa este participanta in editia actuala a concursului si, ca sa nu lase loc de interpretari, “Zambaretul” a spus ca nu o va accepta in echipa lui desi are o voce exceptionala.

Revenind la petrecerea de pomina, trebuie sa mentionam ca Smiley si Velea au facut show de show la evenimentul amicului si colegului lor. Pe langa piesele consacrate,care au scos toti petrecaretii la dans, cantaretii au aratat ca se pricep si la “stand up comedy”, starnind hohote de ras cu replicile lor spiritual, conform www.wowbiz.ro .

Mai mult decat atat, juratul de la Vocea Romaniei a bifat o premiera in cariera sa. A primit, la fel ca Adi Minune si Florin Salam, bani din dedicatii. Suma incasata nu a fost substantiala, ca in cazul lautarilor, ci o bancnota de 10 lei, care a ajuns insa inapoi la posesorul de drept.

ARTICOLE SIMILARE

Succesul – De la calatorie la destinatie, conceptul prins intre material si spiritual

realitatea

Stick USB personalizat

realitatea

NEBUNIE: A cheltuit 300 000 $ ca sa aiba 2 PEPENI in loc de sani

TANIA BUDI – noapte fierbinte cu GIOVANNI BECALI

RIHANNA goala in “Stay”! FOTO!

realitatea

Vedeta de la noi si-a refacut rapid viata dupa despartirea de blonda de la TV!

1 comentariu

SMILEY – cavaler de onoare la nunta lui ALEX cu BRIGHI! Galerie FOTO! | Femininne 22 October 2014 at 12:47

[…] SMILEY – cavaler de onoare la nunta lui ALEX cu BRIGHI! Galerie FOTO! […]

Răspunde

Scrie un comentariu