Tabu
Image default
PEOPLESlider

Smiley lansează „Days of Summer”. Cum sună piesa compusă acum 4 ani

Smiley a venit cu o surpriză pentru fanii lui, în această toamnă. Artistul a lansat o piesă în limba engleză cu un mix unic de sound-uri raggae și synth-pop.

Piesa face parte dintr-un proiect amplu pe care artistul român îl dezvoltă de câțiva ani, de când compune și lucrează în Los Angeles și Londra alături de nume mari din industria muzicală mondială prin compania Romdrops, divizia internațională a HaHaHa Production.

„Este o piesă care vorbește despre nostalgie, titlul Days of Summer este o figură de stil pentru zilele frumoase în care relația dintre cei doi era perfectă.

Este o piesă făcută acum 4 ani pentru sufletul meu, așa cum îmi place mie, împreună cu Chopsticks, ca parte din proiectul meu internațional la care lucrez continuu, în paralel cu piesele în limba română. 

Este o plăcere pentru mine să compun ce simt și să lansez ce-mi place dincolo de obiective pe termen lung și planuri mari. Am foarte multe piese compuse în engleză, alături de oameni din afara țării, și vreau să lansez din când în când câte una de suflet”, declară Smiley.

 

Sursa: Tabu.RO

ARTICOLE SIMILARE

Ce au scris Meghan Markle şi prinţul Harry în ultimul mesaj oficial

Andreea Damian

Coafuri şi machiaje de vedetă la premiile Oscar

Andreea Damian

Câte puncte a primit România la Eurovision 2023. A fost cel mai slab rezultat din istorie, dar și o premieră

Andreea Damian

Delia, interzisă pe TV!

Andreea Damian

Motivul pentru care Alexandra Stan s-a izolat în casă

Tabu Tabu

Orașul european preferat de milioane de turiști va interzice fumatul pe terasele restaurantelor

Andreea Damian

Scrie un comentariu