Tabu
Image default
LIFESTYLE

Soluții naturale pentru o manichiură perfectă

Dacă ții la unghiile tale, înseamnă că ai respectat toate regulile de îngrijire pe perioada verii. Chiar și așa, expunerea la soare și lacurile de unghii de culoare închisă aplicate direct, fără nicio protecție, e posibil să le fi dăunat mai mult decât crezi. Ce poți să faci în așa fel încât unghiile tale să fie sănătoase și frumoase?

Acordă primul ajutor unghiilor tale
Asigură-te că incluzi în meniul zilnic fructe cu tot cu coajă, polen, tarâțe și usturoi, morcov, lapte, migdale, țelină, cereale germinate, benefice pentru îngrijirea unghiilor casante, care au nevoie de siliciu și fier. Nu uita nici de leacurile tradiționale! Pe primul loc în topul acestora: o baie de ulei de măsline, combinat cu suc de lamaie, aplicat preț de 10 minute, permițând substanțelor minerale și uleiurilor regenerante să patrundă mai ușor în structura lamei unghiilor. Poți prepara și o rețetă specială, bazată pe coji de ouă (10 la număr, ținute puțin în cuotor și zdrobite apoi cât mai fin și amestecate cu sucul de la două lămâi mari), despre care se tot spune că are formidabile rezultate.
Înainte de aplicare, această soluție se pune într-o sticluță de culoare închisă și se păstrează la rece 7 zile, fiind agitată o dată pe zi. După această săptămână soluția se filtrează, se adaugă apă si miere si poate fi consumată fără probleme. Evident, nu mai mult de 2 lingurițe pe zi!
Ceaiul de frunză de nuc și siropul de brad reprezintă alte două remedii naturale de nădejde.
Încearcă-le vreme de 10 zile la începutul fiecărei luni până în decembrie și scrie-ne atunci despre rezultatele obținute.

ARTICOLE SIMILARE

Incearca retete traditionale si populare italienesti ce pot fi preparate si acasa

realitatea

VIRAL! Cele mai celebre RETETE din lume si SECRETELE LOR / De la Big Mac la salamul de Sibiu…

Cum să te lăfăi în salariul de criză, ca o Divă demnă

realitatea

Cântăreţ CELEBRU, ACUZAT DE VIOL ÎN GRUP

THERAPY – cafeneaua terapeutica din centrul capitalei

realitatea

Care este limbajul secret al consumatorilor de droguri

Andreea Damian

Scrie un comentariu