Tabu
lifestyle

Sotul ANTONIEI despre relatia ei cu ALEX VELEA

Vincenzo Castellano spune ca nu a divortat in secret de mama fetitei sale, asa cum s-a vehiculat in presa.
“Eu sunt plecat, inca n-am facut divortul… Dar suntem despartiti”, ne-a marturisit Vincenzo.
In exclusivitate pentru Cancan.ro, sotul Antoniei a declarat ca nimic nu le mai poate salva mariajul inceput in urma cu doi ani.
“Nu mai am nicio treaba cu ea. Nu mai e nimic intre noi”, spune el, mentionand ca au renuntat definitiv la gandul ca s-ar putea impaca.
Cel putin aparent, Vincenzo nu se lasa deloc afectat de zvonurile ca sotia lui ar avea o idila cu Alex Velea
“Eu nu am nicio treaba cu chestia asta si nici nu vreau sa stiu, nu e treaba mea. E viata ei, ea stie mai bine! Acum, daca ea isi face o relatie, e treaba ei. Nu mai am nicio treaba eu”, comenteaza Vincenzo.
Pe langa certificatul de casatorie, pe Antonia si Vincenzo ii leaga si un copil. In ciuda separarii, cei doi au grija ca fetita sa ii aiba aproape. Chiar daca, pe rand.
“ Acum e la mine. Fetita e cand la mine, cand la ea. Ea vine aici (n.r. Italia), eu ma duc acolo.”
De cealalta parte a presupusului patrulater amoros, lucrurile sunt mai incrancenate. Se vorbeste despre divort in familia Velea, iar site-ul Cancan.ro scrie ca Alex si sotia lui, Ana, ar fi ajuns deja la un acord in privinta unui partaj. Apropiatii cantaretului – citati de acelasi site – , spun ca acesta este indragostit pana peste urechi de frumoasa numarul unu a tarii. Ar fi in stare sa-i ofere orice sotiei sale in schimbul libertatii.
Dupa sase ani de iubire cu Ana, dintre care trei cu acte, Velea ar fi de acord sa-i cedeze apartamentul conjugal si masina pe care o conduce acum. Potrivit site-ului Cancan.ro, Alex i-ar fi pus, totusi, sotiei, doua conditii: sa nu-i mai ceara alti bani si sa-si gaseasca un loc de munca, dat fiind ca…ea n-ar fi lucrat niciodata.
Chiar daca ar fi inteles ca nu mai este cale de impacare, Ana ar fi foarte afectata de cele intamplate, mai scrie Cancan.ro.

ARTICOLE SIMILARE

Ghici cine se plimbă prin New York

realitatea

Lily Cole în Dazed & Confused de noiembrie

realitatea

Fergie, topless în revista Allure

realitatea

Koop – fascinația timpului trecut în haine de damă

realitatea

Live in The Lounge cu Butterflies in My Stomach, la The Ark

realitatea

Seda Bagcan: “Vocea ingerilor” vine la Bucuresti

Scrie un comentariu