Home > Agenda > SPLAT BLACKWOOD: pasta de dinți neagră cu efect de albire!

SPLAT BLACKWOOD: pasta de dinți neagră cu efect de albire!

Sensiblu lansează  pe piaţa românească o nouă marcă de produse pentru îngrijire orală – SPLAT. Produsele SPLAT se disting prin originaliatea ingredientelor folosite, dorinţa producătorului fiind să ofere produse eficiente, sănătoase şi să reinventeze experienţa spălatului pe dinți.

SPLAT Special BLACKWOOD este o pastă de dinți neagră care îţi asigură o respiraţie proaspătă, dinţi sănătoşi de un alb natural şi are un efect antibacterian de lungă durată.

Cărbunele de mesteacăn Karelian albeşte, absoarbe mirosurile, impurităţile şi formează o pastă unică de culoare neagră.

Extractul de boabe de ienupăr şi complexul de ingrediente active asigură o bună protecţie împotriva bacteriilor şi a plăcii dentare iar extractul de ştevie oferă pe lângă un plus de proprietăţi antibacteriene şi  proprietăţi antifungice. În multe ţări, ştevia este considerată un ingredient secret pentru alimentaţie. Ştevia stimulează eliminarea sărurilor de metale grele din  organism, are un efect tonifiant şi încetineşte procesul de îmbătrânire.

Biosol are un puternic efect antiseptic, previne dezvoltarea bacteriilor şi menţine elasticitatea gingiilor.

Această pastă albeşte sigur şi eficient dinţii, împiedicând dezvoltarea bacteriilor, menţine respiraţia proaspătă, împiedică formarea plăcii dentare şi normalizează PH-ul salivei.

SPLAT BLACKWOOD nu conţine substanţe care pot fi dăunătoare pentru organism : sodium lauryl sulfate, clorhexidina, triclosan, fluoruri.


Loading...

5 Responses

 1. Boncea Laura

  Pasta de dinti Splat Blackwood reinventeaza experienta spalatului pe dinti. Produsul se distinge prin originalitatea ingredientelor : carbune de mestecan, extract de ienupar si extract de stevie.
  Dupa doar o saptamana de la utilizare efectele si eficienta sunt vizibile: albeste intens, actioneaza asupra placii dentare, absoarbe mirosurile, previne dezvoltarea cariilor si mentine elasticitatea gingiilor.
  Splat Blackwood este zambetul meu in fiecare dimineata!

 2. Nume*Alexandra-Mihaela

  Și mie îmi place mult atât Splat Blackwood, cât și Splat Love. M-a impresionat că SPLAT BLACKWOOD nu conţine substanţe care pot fi dăuna organismului. Particip la campania de testare #‎buzzSplat‬ prin @BUZZStore și mă bucur că astfel am putut descoperi noua pastă de dinți Spalt. Încercați, sigur veți fi încântați!

 3. Andreea

  Am incercat si eu aceasta pasta de dinti si ma declar foarte multumita de beneficiile folosirii ei.In urma sarcinii am ramas cu o mare sensibilitate dentara astfel ca sangeram foarte des, insa de cand folosesc aceasta pasta de dinti au disparut sangerarile.Multumesc #buzzsplat @buzzstore

 4. carmend

  Am incercat aceasta pasta de dinti si intradevar iţi asigură o respiraţie proaspătă, dinţi sănătoşi de un alb natural şi are un efect antibacterian de lungă durată. Chiar daca SPLAT Special BLACKWOOD este o pastă de dinți neagră această pastă albeşte sigur şi eficient dinţii, împiedicând dezvoltarea bacteriilor, menţine respiraţia proaspătă, împiedică formarea plăcii dentare

Comenteaza acest articol

SPLAT BLACKWOOD: pasta de dinți neagră cu efect de albire!

by   1 min
5