Tabu
Image default
lifestyle

SPLAT BLACKWOOD: pasta de dinți neagră cu efect de albire!

Sensiblu lansează  pe piaţa românească o nouă marcă de produse pentru îngrijire orală – SPLAT. Produsele SPLAT se disting prin originaliatea ingredientelor folosite, dorinţa producătorului fiind să ofere produse eficiente, sănătoase şi să reinventeze experienţa spălatului pe dinți.

SPLAT Special BLACKWOOD este o pastă de dinți neagră care îţi asigură o respiraţie proaspătă, dinţi sănătoşi de un alb natural şi are un efect antibacterian de lungă durată.

Cărbunele de mesteacăn Karelian albeşte, absoarbe mirosurile, impurităţile şi formează o pastă unică de culoare neagră.

Extractul de boabe de ienupăr şi complexul de ingrediente active asigură o bună protecţie împotriva bacteriilor şi a plăcii dentare iar extractul de ştevie oferă pe lângă un plus de proprietăţi antibacteriene şi  proprietăţi antifungice. În multe ţări, ştevia este considerată un ingredient secret pentru alimentaţie. Ştevia stimulează eliminarea sărurilor de metale grele din  organism, are un efect tonifiant şi încetineşte procesul de îmbătrânire.

Biosol are un puternic efect antiseptic, previne dezvoltarea bacteriilor şi menţine elasticitatea gingiilor.

Această pastă albeşte sigur şi eficient dinţii, împiedicând dezvoltarea bacteriilor, menţine respiraţia proaspătă, împiedică formarea plăcii dentare şi normalizează PH-ul salivei.

SPLAT BLACKWOOD nu conţine substanţe care pot fi dăunătoare pentru organism : sodium lauryl sulfate, clorhexidina, triclosan, fluoruri.

ARTICOLE SIMILARE

MUST SEE: Varșovia

realitatea

Personalități gay – Theodore Raymond

realitatea

Monica Columbeanu, amenințată cu moartea

realitatea

Angelina Jolie crede că filmul “Changeling” a ajutat-o să rămână însărcinată

realitatea

Poze compromițătoare ale Carlei Bruni au fost furate din casa fratelui fostului iubit

realitatea

RED SPOT – Un proiect semnal

realitatea

5 comentarii

Scrie un comentariu