Tabu
Image default
BEAUTY

Sărbătoarea primăverii

Korres
Åžampon antimătreață și împotriva uscării pielii capului 35 RON

Datorită proprietăților antiseptice pe care le au, extractele de Laur și Echinaceea combat mătreața. În același timp, complexul de vitamina B, în combinație cu ex­trac­tele de iederă, brusture și năsturel, echilibrează nivelul de sebum și susțin tratamentul antimătreață. Provitamina B5 împreună cu acidul salicilic hidratează pielea capului și îndepărtează celulele moarte, astfel prevenind uscarea pielii capului.

 

Hair Majesty

Set de îngrijire a părului 199 RON

Sunt produse profesionale pentru îngrijirea părului, îți oferă o bună protecție a firului de păr, astfel încât părul tău se menține frumos și sănătos. Foarte ușor de utilizat, te poți aranja singură, fără niciun ajutor, în cel mult 20 de minute. Setul conține placă de întins părul cu plăci ceramice de îndreptare, sistem Turmaline, heater profesio­­-nal, display LCD și perie de păr, toate în casetă metalică.

 

Wella Professional Touch & Feel

preț recomandat 47 RON

Oferă instantaneu structura coafurii, fără să îți încarce părul. Efectul este de poveste, strălucire, volum și definire a coafurii. Trei minuni, într-un singur recipient. Încearcă-l și tu. Este disponibil doar în saloanele profesionale.

 

Londa Professional

Color Vitalizer Conditionning Spray 30 RON

Culoarea aduce fericire și prospețime în viața oricărei femei. Îndrăznește și tu! Schimbă-ți culoarea părului, joacă-te cu nuanțele și cu suprapunerile de tonuri. Nu îți face griji pentru părul tău! La asta s-a gândit Londa Professional! Rețeta minune a balsamului, care nu se clătește, conferă coafurii tale sclipire și protecție rapidă. Formula sa cu microperle, extract de ginko și ulei de caise întărește părul și îl protejează împotriva razelor UV.

 

Joico Daily Care Scalp Treatment

Un scalp sănătos este esen­țial pentru a avea un păr săn­ătos și frumos. Tratamentul reglează func­țiile scalpului prin calmarea pielii și eliminarea des­cua­mărilor cauzate de des­hidratare, ex­ces de sebum, psoriazis sau alte disfuncții ale scalpului.

ARTICOLE SIMILARE

India, noua destinaţie pentru frumuseţea Chanel

Culoarea de păr pe care o vom vedea peste tot în această vară

Andreea Damian

Cum arata o cantareata de la noi la 2 ani dupa ce a disparut din showbiz! Ce i s-o fi intamplat!

Frumusețea minimalistă – cum să înțelegem și să adoptăm această nouă tendință

Andreea Damian

5 paşi pentru o manichiură perfectă, la tine acasă

Nostalgia / Galeria romancelor frumoase de altadata

realitatea

Scrie un comentariu