Tabu
BEAUTYSlider

Nail trend | Manichiura cu foiță de aur de 24k are un preț pe măsură

Unghiile de lux sunt o prioritate pentru multe dintre femeile din Barcelona. O româncă stabilită în Spania promovează conceptul de unghii de lux la cel mai înalt nivel.

Pentru Ioana Cristescu și clientele ei, unghiile sunt bijuterii în sine. Aceasta realizează manichiuri cu foiță de aur de 24k cu certificat de autenticitate. „Cred că piaţa, în orice domeniu, are diferite niveluri. Există clienţi diferiti, care au necesităţi mai avansate şi atunci eu m-am gândit să merg pe această nişă, adresată luxului. Foiţa de aur aplicată pe unghii a fost o idee personală, întotdeauna mi-au plăcut bijuteriile deşi nu le port, prin urmare am transformat unghiile în bijuterii”, a declarat pentru Click! Ioana Cristescu.

foto: Facebook / Ioana Cristescu

Foiţa de aur se aplică cu ușurință în geluri și acryl, iar acest accesoriu transformă orice manichiură simplă într-una de lux. „Avem unghiuța pregătită pentru decorare, o să aplicăm aur pur de 24k, avem diferite tipuri de aur. Diferența este că acesta este 100% de 24k, este aur extrem de volatil, este o foiță foarte fină, putem să vedem aici, trebuie să avem grijă inclusiv cu aerul condiționat, pentru că poate zbura”, a explicat Ioana Cristescu, nails artist.

La final, clienta va trebui să mai stea câteva minute în lampa de ultraviolete, iar apoi, va avea o manichiură prețioasă și rezistentă pentru următoarele trei-patru săptămâni.

Prețul unei asemenea „bijuterii” de manichiură este de 250 de euro, iar românca noastră nu duce lipsă de clienți. Ba chiar și-a deschis două centre de succes cu numele său în Barcelona, unde cele mai elegante şi rafinate cliente îşi răsfaţă mâinile cu artă şi servicii de lux.

ARTICOLE SIMILARE

Antonia și Alex Velea și-au cumpărat apartament la mare. Vor avea vecini celebri

Andreea Damian

Samsung, scuze după ce a scos un vibrator inteligent de pe afișaj la un eveniment destinat femeilor

realitatea

Pijamale pentru cupluri. Sfaturi despre cum să alegi materialele cele mai confortabile

Tabu Tabu

Scurtă istorie a lui Muxe, al treilea gen al Mexicului. Apare pentru prima dată pe coperta Vogue

Andreea Damian

India, noua destinaţie pentru frumuseţea Chanel

Charlize Theron – Secrete de frumuseţe

Scrie un comentariu