Home > Agenda > Sărbătoritul zilei de 16 decembrie

Sărbătoritul zilei de 16 decembrie

Benjamin Bratt s-a născut pe 16 decembrie 1963 în San Francisco, California. Tatăl era strungar, iar mama asistentă medicală. După divorțul părinților în 1967, el a rămas cu mama alături de care a luptat încă din adolescență pentru drepturile indienilor americani.

Bratt a devenit cunoscut odată cu rolul din Law and Order și a mai jucat în câteva filme de succes printre care Blood In Blood Out, Miss Congeniality, Demolition Man și Traffic.

A fost combinat cu Julia Roberts, are 1.88 metri înălțime, era poreclit Sperietoarea pentru că era foarte slab, are strămoși peruani și nemți și este unul dintre cei mai buni prieteni ai Sandrei Bullock.

Articole asemanatoare
Sărbătoritul zilei de 7 decembrie
Sărbătoritul zilei
Sărbătoritul zilei
Sărbătoritul zilei

1 Response

 1. alicialove23

  (missaliciaharry4u@yahoo.com)
  My name is alicia, i saw your profile today and became intrested in you, i will also like to know you better, i want you to send an email to me so that i can send you my picture for you to know whom i am.Here is my email address ( missaliciaharry4u@yahoo.com) i believe we can move from here.I am waiting for your mail . Remember the distance or colour does not matter but love matters alot in life.
  Yours Love
  alicia missaliciaharry4u@yahoo.com

  (missaliciaharry4u@yahoo.com)
  Numele meu este Alicia, am văzut profilul dvs. de astăzi și a devenit interesati în voi, voi vrea de asemenea să te cunosc mai bine, vreau să trimiteți un e-mail pentru a-mi astfel încât să pot trimite poza mea pentru tine să știi cine sunt eu. Aici este adresa mea de e-mail (missaliciaharry4u@yahoo.com) cred că putem trece de la here.I sînt așteptare pentru dvs. de mail. Amintiți-vă de la distanță sau de culoare nu contează, dar probleme de dragoste foarte mult în viață.
  Al tău Love
  missaliciaharry4u@yahoo.com Alicia

Comenteaza acest articol

Sărbătoritul zilei de 16 decembrie

by realitatea   <1 min
1