Tabu
CULTURE

Sărbătoritul zilei de 16 decembrie

Benjamin Bratt s-a născut pe 16 decembrie 1963 în San Francisco, California. Tatăl era strungar, iar mama asistentă medicală. După divorțul părinților în 1967, el a rămas cu mama alături de care a luptat încă din adolescență pentru drepturile indienilor americani.

Bratt a devenit cunoscut odată cu rolul din Law and Order și a mai jucat în câteva filme de succes printre care Blood In Blood Out, Miss Congeniality, Demolition Man și Traffic.

A fost combinat cu Julia Roberts, are 1.88 metri înălțime, era poreclit Sperietoarea pentru că era foarte slab, are strămoși peruani și nemți și este unul dintre cei mai buni prieteni ai Sandrei Bullock.

ARTICOLE SIMILARE

Sărbătoritul zilei de 2 mai

realitatea

Sărbătoritul zilei

realitatea

Once Upon a Time in Hollywood. Primul trailer oficial ne amintește cât de mult ne-a lipsit Tarantino

Andreea Damian

1 comentariu

alicialove23 30 December 2009 at 18:07

([email protected])
My name is alicia, i saw your profile today and became intrested in you, i will also like to know you better, i want you to send an email to me so that i can send you my picture for you to know whom i am.Here is my email address ( [email protected]) i believe we can move from here.I am waiting for your mail . Remember the distance or colour does not matter but love matters alot in life.
Yours Love
alicia [email protected]

([email protected])
Numele meu este Alicia, am văzut profilul dvs. de astăzi și a devenit interesati în voi, voi vrea de asemenea să te cunosc mai bine, vreau să trimiteți un e-mail pentru a-mi astfel încât să pot trimite poza mea pentru tine să știi cine sunt eu. Aici este adresa mea de e-mail ([email protected]) cred că putem trece de la here.I sînt așteptare pentru dvs. de mail. Amintiți-vă de la distanță sau de culoare nu contează, dar probleme de dragoste foarte mult în viață.
Al tău Love
[email protected] Alicia

Răspunde

Scrie un comentariu