Home > Agenda > stiri > Sting vrea legalizarea marijuanei

Sting vrea legalizarea marijuanei

Sting s-a pronunțat în favoarea legalizării marijuanei în Statele Unite ale Americii. Artistul a sfătuit autoritățile americane să legalizeze consumul de canabis și a adus argumente puternice în favoarea opiniei sale.

Cântărețul consideră că statul cheltuiește o grămadă de bani pentru a îi ține în închisoare pe consumatorii de marijuana deși aceștia nu au fost niciodată violenți și nu au făcut niciodată un rău nimănui. De asemenea, Sting a amintit și de calitățile curative ale "ierbii" pe care medicii nu o pot fofolosi în tratamente pentru că aceasta este ilegală.

Interpretul le-a cerut autorităților să recunoască faptul că au pierdut războiul împotriva traficului de droguri, dar le-a amintit că marijuana nu cauzează dependență și că nu împotriva acestui produs ar trebui să lupte. "Miliardele de dolari care se duc pe combaterea consumului de marijuana ar trebui folosite la combatarea traficului de ființe umane sau a sărăciei", a concluzionat Sting. 

Articole asemanatoare
avocado
Aurul verde! De ce avocado a devenit mai profitabil decât marijuana?
Canada devine a doua țară care legalizează marijuana în scopuri recreaționale
Charlize Theron
Charlize Theron fumează marijuana cu mama ei. Actrița a explicat motivul!
Mituri despre varice desființate de chirurgul Rafael Halpern: când este mai bine să te operezi dacă vrei să rămâi însărcinată

Comenteaza acest articol

Sting vrea legalizarea marijuanei

by realitatea   1 min
0