Tabu
lifestyle

Striptease cu Happy End

Sunt multe categorii de femei dar, cand vine vorba de striptease masculin, cred ca raman doar doua: fanele si denigratoarele. Primele fac ochii mari la primul snur desfacut si nu mai clipesc pana se goleste…scena. Cele din urma ridica sprancenele, isi incruciseaza bratele si nu se opresc din bancuri sau glumite pana a doua zi.

Magic Mike, comedia cu note romantice si usoare tente de drama existentiala, este pretextul perfect pentru ca aceste doua categorii sa se intalneasca.

Bazat pe un duo clasic: baiat rau/pervertit (Alex Pettyfer)  – baiat bun (Channing Tatum), respectiv experiemntat vs. debutant, filmul spune povestea lui Mike, un striper cu pasiuni nebanuite. Desi traieste intr-o lume caracterizata de haos si desfrau, el isi doreste propria sa afacere, care sa-i permita sa-si petreaca timpul facand piese de mobilier unicat.

Daca reteta este dintre cele clasice, “condimentele” sunt mai noi: barbati frumosi, patratele, Channing Tatum – personajul principal din Step Up –  si Matthew McConaughey. Oricat de critic ar fi publicul (feminin), stiti cum se spune: “ce-i frumos si lui Dumnezeu ii place!”. In plus, cand te duci la un film despre striperi, nu te astepti la o concluzie legata de nemarginirea Universului. Insa, poti aprecia savoarea pe care McConaughey (Dallas) o da fiecarui rol sau sensibilitatea neasteptata a personajului interpretat de Channing Tatum (Magic Mike).

Si cum “ii sta bine” unei comedii usoare,  Magic Mike se termina cu un Happy End: show-ul intalneste realitatea, iar de aici incepe iubirea.

bianca dragusanu si fiica eiinvitatii la petrecerea biancai dragusanubianca dragusanu si baloanelealex bodi si bianca dragusanu alaturi de fetitele lorandreea raicu si jasmina iantu

ARTICOLE SIMILARE

Mariah ia proporții!

realitatea

Scarlett Johansson, enervată de acuzațiile criticilor

realitatea

Cat a pierdut MIRCEA BADEA pariind pe BUTE!

Charlie Sheen şi Denise Richards, din nou împreună?

realitatea

Ghici cine se pregătește de o baie

realitatea

Ghici cine!

realitatea

Scrie un comentariu