Home > Agenda > Striptease cu Happy End

Striptease cu Happy End

Sunt multe categorii de femei dar, cand vine vorba de striptease masculin, cred ca raman doar doua: fanele si denigratoarele. Primele fac ochii mari la primul snur desfacut si nu mai clipesc pana se goleste…scena. Cele din urma ridica sprancenele, isi incruciseaza bratele si nu se opresc din bancuri sau glumite pana a doua zi.

Magic Mike, comedia cu note romantice si usoare tente de drama existentiala, este pretextul perfect pentru ca aceste doua categorii sa se intalneasca.

Bazat pe un duo clasic: baiat rau/pervertit (Alex Pettyfer)  – baiat bun (Channing Tatum), respectiv experiemntat vs. debutant, filmul spune povestea lui Mike, un striper cu pasiuni nebanuite. Desi traieste intr-o lume caracterizata de haos si desfrau, el isi doreste propria sa afacere, care sa-i permita sa-si petreaca timpul facand piese de mobilier unicat.

Daca reteta este dintre cele clasice, “condimentele” sunt mai noi: barbati frumosi, patratele, Channing Tatum – personajul principal din Step Up –  si Matthew McConaughey. Oricat de critic ar fi publicul (feminin), stiti cum se spune: “ce-i frumos si lui Dumnezeu ii place!”. In plus, cand te duci la un film despre striperi, nu te astepti la o concluzie legata de nemarginirea Universului. Insa, poti aprecia savoarea pe care McConaughey (Dallas) o da fiecarui rol sau sensibilitatea neasteptata a personajului interpretat de Channing Tatum (Magic Mike).

Si cum “ii sta bine” unei comedii usoare,  Magic Mike se termina cu un Happy End: show-ul intalneste realitatea, iar de aici incepe iubirea.


Articole asemanatoare
Stephen King continuă lupta virtuală cu Donald Trump dar nu iartă nici NRA
Harry
Primele imagini din filmul „Harry & Meghan: A Royal Romance“
Daniel Day-Lewis părăseşte Hollywood-ul după 30 de ani
Dana Rogoz joaca in filmul OCTAV

Loading...

Comenteaza acest articol

Striptease cu Happy End

by   1 min
0