Tabu
Image default
FASHION

Supermodelele la muzeu

Tema de anul acesta a Costume Institute of The Metropolitan Museum of Art din New-York este foarte fashion: The Model as Muse: Embodying Fashion.

Este un tribut adus supermodelelor, începând de la modelele anilor ’50, curajoasele anilor ’60 și ’70 și mai recentele golden girls ale anilor ’90 – Cindy Crawford, Claudia Schiffer, Linda Evangelista, Christy Turlington, Naomi Campbell, Iman, Nadja Auermann și până la Kate Moss și Gisele Bündchen.

Expoziția se va deschide în data de 4 mai, în cadrul Galei anuale a Costume Institute. Marc Jacobs va fi MC-ul evenimentului, alături de Kate Moss, Justin Timberlake și Anna Wintour. “The Model as Muse” cuprinde 70 de ținute haute couture și ready-to-wear, alături de sute de fotografii și proiecții video de making-of sau defilări pe podium. În afară de imagini cu modele sunt prezentate și personaje iconice fashion – actrițe, staruri rock sau society queens care au fost fashion icons pentru fiecare decadă couture.

 Te vei întâlni cu ținute Azzedine Alaïa, Balenciaga, Chanel, Giorgio Armani, Marc Jacobs, Donna Karan, Helmut Lang, Lanvin, Claude Montana, Ralph Lauren, Prada, Jil Sander, Christian Dior, Versace sau Viktor & Rolf. Fotografiile au fost realizate de cei mai mari artiști: Richard Avedon, David Bailey, Steven Meisel, Helmut Newton sau Bert Stern. Expoziția este deschisă publicului din 6 mai și până în 9 august, în Tisch Galleries. A nu se rata!

ARTICOLE SIMILARE

Totul nou!

realitatea

Pantalonii „fluid” de damă: cum și cu ce să-i porți

Andreea Damian

Tamara Mellon părăsește Jimmy Choo

realitatea

Lee Unkrich despre “Toy Story 3”

realitatea

Mic dejun la Tiffany’s timp de o lună! Brandul de bijuterii lansează cel mai scump calendar advent

Andreea Damian

Rochia cu 50 de fețe!

Scrie un comentariu