Tabu
lifestyle

Sylvie Guillem și Russell Maliphant în România

JTI Romania va invita pe 22 octombrie 2010 la „Intalnirile JTI”. De aceasta data, pe scena Teatrului National „I. L. Caragiale” Bucuresti, „Intalnirile JTI” va prezinta spectacolul „PUSH”, avandu-i ca protagonisti pe Sylvie Guillem, un simbol pentru dansul contemporan si pe celebrul coregraf si dansator Russell Maliphant.

„PUSH” este alcatuit din patru momente coregrafice, purtand semnatura coregrafului Russell Maliphant: „Solo”, interpretat de Guillem, pe muzica de chitara a lui Carlos Montoya, confera balerinei postura mandra a unui mare artist de flamenco; „Shift”, purtand semnatura solo a lui Maliphant; „Two”, un solo orbitor, care pare ca o prinde pe Guillem intr-o cutie de lumina; si „Push”, un duet care combina abilitatile acestui extraordinar cuplu.

De la debutul sau, „PUSH” a fost premiat cu patru distincții majore: Premiul Laurence Olivier pentru Cea Mai Buna Productie de Dans Noua, un premiu Time Out pentru prestația lui Guillem din Solo, Cea Mai Buna Coregrafie (Moderna) pentru Maliphant la decernarea Premiilor Naționale pentru Dans și premiul South Bank Show Dance. „PUSH”, sub marca Sadler’s Wells, este pus in scena in fiecare an la Londra, iar începand cu anul 2006, a fost vazut în numeroase turnee internationale în Germania, Grecia, Elveția, SUA, Italia, Franta, Spania.

Sub egida „Intalnirile JTI”, organizate si in 2010 de Fundatia Art Production, Sylvie Guillem si Russel Maliphant vor sustine acest spectacol pentru prima oara in Romania.
„Intalnirile JTI” continua sa reprezinte un reper cultural de traditie, un eveniment de cea mai inalta tinuta, ramas in memoria publicului inca de la lansare, in 2000, si asteptat cu deosebit interes in fiecare an de catre iubitorii dansului, gratiei, pasiunii si excelentei.
„Intalnirile JTI” a avut ca invitati companii celebre de dans si maestrii ai interpretarii muzicii clasice. Prima editie a fost inaugurata de celebra companie de balet Bejart Ballet Lausanne, urmata apoi de Compania Nacional De Danza, Cullberg Ballet, Joaquin Cortes, Alvin Ailey American Dance Theatre, Les Ballets de Monte-Carlo. De asemenea, dirijorul Seiji Ozawa, Filarmonica „George Enescu”, pianistii Dmitri Alexeev si Valentin Gheorghiu au fost oaspeti ai „Intalnirilor JTI”.
„Intalnirile JTI” s-a bucurat de aprecierea deosebita a publicului si trei ani consecutiv a primit Premiile VIP: premiul „Evenimentul lunii” in 2004 si in 2006, ca si premiul „Arte” pentru spectacolul din 2005.

Evemiment produs de Fundatia Art Production.
www.art-production.ro

Biletele se găsesc la Teatrul National și în rețeaua Eventim la: Sala Palatului, magazinele Germanos, Vodafone, Orange, Domo, librăriile Carturești, Humanitas și online pe www.eventim.ro.

Cu multumiri pentru atentie si promovare,

ARTICOLE SIMILARE

Porțelanuri și Aida la Opera Națională

realitatea

Concertele de la Teatrul de Operetă se mută și în Herăstrău

realitatea

O SUPERBA actrita de la Hollywood, desfigurata la o emisiune TV

FOTO INCREDIBILE! Cum arătau Andreea Bănică şi Anna Lesko în anii ’90

Katie Holmes vreo 50 de milioane de dolari despăgubiri de la Star

realitatea

BELU si BITANG fac un anunţ-şoc: ”Nu mai suntem antrenorii lotului feminin de gimnastică!”

Scrie un comentariu