Tabu
Image default
lifestyle

Tablouri muzicale – concert Jezebel, Alexandru Burca și Lucian Maxim

Vă așteptăm miercuri, 3 octombrie, ora 20.00, la Tête-à-Tête Coffee Art & Chill, să ne-amintim de Bucureștiul de altădată cu Jezebel (voce), Lucian Maxim (percuție) și Alexandru Burca (claviaturi).

Tablourile muzicale sunt compuse din șansonete, muzică românească din perioada interbelică, muzică sud-americană din perioada interbelică și, în general, din tot soiul de sonorități ascultate în Bucureștiul de altădată.

Jezebel a.k.a. Izabela Barbu a urmat cursurile Școlii de Muzică nr.2 din București (pian) și încă de la 8 ani asculta Edith Piaf, Carlos Gardel și Maria Tănase. Cu toate acestea, a urmat o facultate de Studii Economice și a lucrat mai bine de 20 de ani în sistemul bancar. La 40 de ani, cu ocazia aniversării unui prieten, Izabela a cântat pentru prima dată în fața unui public numeros, dedicându-i sărbătoritului melodia “Ionel, Ionelule” în limba franceză. A făcut-o atât de bine, încât a doua zi i s-a oferit o colaborare. De atunci, Izabela cântă și joacă și în piese de teatru (Mincinosul lui Goldoni și Erotopoetica, ambele în regia lui Toma Enache).

Izabela Barbu colaborează cu instrumentiști de primă clasă: Puiu Pascu, Marius Vernescu, Emy Drăgoi, Lolica Nicolae, Ciprian Parghel, Lucian Maxim, Alexandru Burca, Costinel Mirea, Tudor Anghelescu și cu Taraful București.

Lucian Maxim este percuționist la Orchestra Simfonică Radio din București. A câștigat secțiunea Revelația anului la Gala Premiilor Jazz (Premiile Muzza) 2009. Între 1994 și 1996, a făcut parte din cunoscuta trupă românească Sarmalele Reci. De-a lungul carierei sale, artistul a concertat alături de Johnny Răducanu, Marius Popp și Garbis Dedeian, iar în 2001 a deschis cu un recital propriu concertul susținut de Chick Corea în București.

Alexandru Burca a absolvit Universitatea de Muzică din București și, de-a lungul timpului, a câștigat numeroase concursuri internaționale: “Beethoven ii Classici” Italia, “George Georgescu” Tulcea și “ Carl Czerny”. Alexandru colaborează cu Opera și Opereta Română, Teatrul “Constantin Tănase”, plus diverși soliști: Vlad Mirița, Maria Jinga, Iordache Basalic, Florin Butnaru, Mirela Boureanu, Elena Gheorghe, Smiley, Alex Velea, Nico etc…

Intrare: 20 lei

Rezervări: 0728.668.463

Tête-à-Tête Coffee Art & Chill

Parcul Herastrău, lângă Grădina japoneză

București

ARTICOLE SIMILARE

Măruţă, mai scump ca Andra la petreceri

Se lanseaza noua ANDRE? Iata FOTO!

Sandra Bullock: Nu sunt iubita lui Ryan Reynolds

realitatea

Sylvester Stallone își tratează durerile prin metode Ayurveda

realitatea

Meniul de pe Titanic, într-un restaurant din Belfast

realitatea

Cindy Crawford, goală pentru Allure

realitatea

Scrie un comentariu