Home > Fără categorie > Tatal lui TEO nu a fost la nunta! AFLA de ce!

Tatal lui TEO nu a fost la nunta! AFLA de ce!

Ion Uţă, tatăl lui Teo Trandafir, nu este supărat că fiica lui nu l-a chemat la nuntă şi se bucură din suflet că prezentatorea şi-a văzut visul împlinit.

Contactat de reporterii Click!, tatăl lui Teo Trandafir a lăsat-o pe femeia cu care locuieşte de mai mulţi ani de zile să dea declaraţii în locul lui.

“Ce secrete de familie a spus el la televizor încât Teo să fie atât de supărată? El i-a dorit numai bine! Ştiţi şi dumneavoastră, el a declarat în presă doar de bine. Ion nu e supărat cu nunta, nu are nevoie nici să o vadă, nici să nu o vadă.  Ştiţi cum e vorba aia. Orice faptă bună nu rămâne neplătită. Teo e ceea ce e datorită tatălui ei. El i-a spus să se înscrie şi la cursurile în limba arabă şi multe altele.  Ei s-au înţeles mereu bine. Teo a fost mai apropiată de tatăl ei decât de mamă. Fără suportul lui financiar nu ar fi reuşit nimic, Teo nu reuşea. Dar asta este, niciun om nu poate fi de neînlocuit. Nu e motiv de doliu că nu l-a chemat la nuntă. Când va avea momente de luciditate îl va suna, probabil”, a declarat, în exclusivitate, pentru Click!, femeia cu care medicul Ion Uţă locuieşte în Brăila.

Teo nu s-a refăcut complet după operaţia de anul trecut

Femeia, a cărei identitate a preferat să o ţină ascunsă, a mai spus că boala lui Teo poate să recivideze în orice moment.

“Boala lui Teo e cumplită şi nu e complet vindecată. Are nevoie de o  viaţă liniştită şi de o alimentaţie foarte sănătoasă, ea ştie. Până la  urmă pancreatita nu este o boală peste care să treci aşa uşort, nu ca şi cum te-ai fi operatd e apendicită. Toată viaţa trebuie să ai grijă. Noi îi dorim numai bine”, ne-a declarat ea.

Ion Uţă a încercat să ia legătura cu Teo

Tatăl prezentatoarei TV, deşi nu a fost chemat la cea mai importantă zi din viaţa fiicei lui, a lăsat orgoliul deoparte şi i-a trimis un sms cu “La Mulţi Ani”. Ieri, Teo a împlinit 44 de ani.

“Înainte îi cumpăra şi cadouri, acum i-a trimis un sms. Nu i-a răspuns la mesaj. Probabil a fost mult prea ocupată. Nu s-a supărat nici din cauza asta”, a spus femeia cu care tatăl vedetei de la Pro are o relaţie îndelungată.

Mai multe AICI!


Loading...

Comenteaza acest articol

Tatal lui TEO nu a fost la nunta! AFLA de ce!

by   1 min
0